Fondspara

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Vi erbjuder ett fondsparande i Swedbank Humanfond. En fond som fått flera utmärkelser och nyligen utsågs till bästa fond i kategorin etikfonder av Fondmarknaden.se. 

Genom ideellt fondsparande kan du på ett enkelt sätt bygga upp ett sparkapital med möjlighet till god avkastning, samtidigt som du stöttar vår verksamhet och låter ditt sparkapital bidra till en bättre värld. Barncancerfonden får två procent av ditt sparkapital varje år. Du kan månadsspara regelbundet eller göra insättningar lite då och då – välj det som passar dig bäst. 

Swedbank Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank Robur. Humanfond är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik. 

Nu kostar det inget att göra en god sak. Så fondspara och låt hjärtat vara med!

Från 1 juli har avgiften tagits bort i Humanfond, fonden är alltså avgiftsfri.  Det innebär att du som sparar i Humanfond kan kombinera långsiktigt sparande och samtidigt stötta vårt viktiga arbete – utan kostnad. Tidigare avgift i Humanfonden har varit 1,25 procent, och den reduceras nu till 0,0 procent.