Insamlat hittills: 97 500 kr

98%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
54 personer stödjer denna insamling

Ride of Hope Ballingslöv|Svågertorp


Jag heter Lars Möllerström och arbetar i en butik i Malmö som heter Ballingslöv Svågertorp. I mitt dagliga arbete så har jag kontakt med leverantörer och kunder av alla dess slag.

När jag hösten 2012 sitter hemma och ser på tv så dyker en reklam upp som jag lagt märke till tidigare. Reklamen från barncancerfonden där det står 4 blå stolar men bara 3 barn. En reklam som går rakt in i hjärtat och jag kände att jag ville på något sätt stödja barncancerfonden.
Som pappa till 3 barn är det därför för mig viktigt att forskning går framåt och att det görs allt för att de sjuka barnen ska bli friska och att familjerna ska tas om hand på bästa sätt.

På min fritid tycker jag om att träna och då är det spinning och cykling som gäller. Jag läste lite på internet och fann då ett cykellopp som heter Ride of hope och som cyklar till förmån för just barncancerfonden.
Jag började fundera på hur jag skulle kunna medverka, förutom att cykla själv, till att människor skänker pengar till barncancerfonden. Jag har därför tagit kontakt med leverantörer och kunder som hjälper till att sponsra detta och även privatpersoner är mer än välkomna att skänka pengar.
I augusti 2013 så kommer jag tillsammans med några vänner ,att cykla den första sträckan av Ride of hope loppet som går från sjukhuset i Lund till sjukhuset i Halmstad.
Tillsammans kan vi göra något stort. Ett friskt barn har många önskningar medan ett sjukt barn har en.
Tack för din gåva. Mvh Lasse

Senaste bidragen till insamlingen

 • Emma Ising

  Maria och Peter Andersson

  Sundins i Nybro

  Fam Hermansson

 • Karolina Gullberg

  Stina & Marcus

  Enzo

  Daniella