Insamlat hittills: 800 Kr

3%

Mål: 30 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
4 personer stödjer denna insamling

Rid För Livet - Småland

Hästmänniskor - ta chansen den 6 oktober och rid till förmån för livet!
Söndagen den 6 oktober inbjuds alla med häst att delta i en lugn ritt mellan Torestorps ryttarförening i Kristvallabrunn till Nybro tätort, en sträcka på ca 13 km. Start kl 10.00 i Kristvallabrunn och beräknad framkomst ca 13.30 i Nybro.

Årets viktigaste datum! Vi är många som håller på med hästar i Småland och den 6 oktober hoppas vi att så många som möjligt, oavsett disciplin, kan gå samman för att hjälpa barn med cancer.

Därför inbjuds alla ni som har häst i Småland att delta i en långritt till förmån för Barncancerfonden under SÖNDAGEN den 6 OKTOBER. Alla med häst; ridande, gåendes, körandes kan delta i årets viktigaste ritt där alla intäkter oavkortat går till Barncancerfonden.

Vi rider/kör/går från Kristvallabrunn och Torestorps Ryttarförening till Nybro tätort och parkeringen vid Rismåla Göl. En sträcka på ca 12 km som i princip följer den vackra etapp 4 på Nybro Ridled över I-åsen som varit en känd ridled ända sedan 1600-talet. Vissa lätt trafikerade vägar kommer att korsas och skrittas på så hästarna beöver vara trafikvana (dock inga större vägar).

Ritten går i lugnt tempo och vi kommer stanna i vacker natur för fikapaus. Startavgift är 200 kr./ekipage men vill man bidra med mer pengar till insamlingen går det självklart alldeles utmärkt! Anmälningsavgiften betalas in genom att man skänker minst 200 kr. till kampanjen.

Är du redan upptagen den 6 oktober? Du kan fortfarande påverka och hjälpa genom att skänka ett bidrag till kampanjen här på sidan.

Liknande arrangemang anordnas samma datum i Skåne och Eskilstuna. I Skåne förra året var det närmare 100 ekipage som red. Kan vi tillsammans få ihop hälften så många ekipage?!

Arrangör är Stall Årtebäck och för info och frågor om ritten eller kampanjen maila info@stallarteback.se eller ring Anna-Karin på tele 070-6054919 eller Jennie på 0733794869.

Om ni ska planera in ett datum i höst så är det den 6 oktober för då
RIDER VI TILL FÖRMÅN FÖR LIVET!

Välkomna!

Senaste bidragen till insamlingen

  • Jennie Olin

    Malin Karlsson

  • Anna-Karin Andersson

    Madeleine Wickström