Insamlat hittills: 640 465 Kr

128%

Mål: 500 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 500 000 Kr
362 personer stödjer denna insamling

PrincessElsa, Elsa Blomqvist

Här kommer vår sista uppdatering på fonden innan den stängs den 10/6-2017.

Vi kan inte nog tacka alla er som har hjälpt oss att nå målet och hjälpt oss i kampen mot barncancer.
Varje krona, tia eller hundralapp kan hjälpa forskningen att finna lösningen att lindra en biverkning, att kunna dra ner på någon medicin eller kanske till och med lösa barncancergåtan.

Vår lilla familj hade tur, var femte barn överlever inte sin cancer. Var femte familj får inte vara hel. Var femte barn får kämpa sig igenom livets slutskede innan livet ens har börjat och det är så jäkla orättvist.

Tack vare att vi bor i ett litet samhälle i en liten kommun har gjort att vi har lyckats med detta. Tack vare engagerade personer och familjer så har vi lyckats nå detta mål som nästa var en dröm från början. Tack vare engagerade och stöttande vänner och familjer så har vi också lyckats ta oss igenom Elsas sjukdomstid på ett sätt som man aldrig klarar ensam.

Återigen, tack från hela vårt hjärta / Fam. Blomqvist

En insamling till kampen för att alla barns rätt att få vara barn.
Uppdateringar
20150105
20150519
20150925
20151014
20151215
20160218
20160414
20160810
20161223
20170308
20170515
20170530

Vår dotter Elsa född 20101125 fick i mitten av oktober 2014 (4år) diagnosen ALL (akut lymfatisk leukemi).
Vår värld försvann under våra fötter den där dagen i oktober och vi kom för första gången i kontakt med barncancer, på ett nytt sjukhus i en ny stad.
Vad skulle hända vår lilla prinsessa? skulle hon klara det? Skulle vi klara det?

Det var nog först när Barncancerfonden dukade upp fika på BUS avd.64 i Lund som de alltid gör på onsdagarna som vi insåg att vi inte var ensamma i denna mardröm. Familjerna i vår situation har jättestor nytta av varandra och barncancerfonden.
Mardrömmen har nu strax innan jul 2014 börjat bli till en vardag även för oss, vi har återfått ljusglimtar i tillvaron och även om det är kämpigt så är det nu mer en start av vårt nya liv. Elsa är en stark och modig flicka som nu har lärt sig ord som trombocyter, benmärgsprov och cytostatika, ord som många vuxna inte har en aning om vad det är. Vi hoppas att denna insamlingen ska inbringa medel till cancerforskningen så vi kan hjälpa fler familjer och barn att få förbli hela.

20150105
Elsa och familjen har fått fira jul hemma, jippi! Julgran, jultomte, julskinka, Jansson och julklappar. För mamma och pappa blev väl julen inte riktigt som det var tänkt men för vilka blir det så? Elsa däremot har sett fram emot julen, skakat paket, staplat paket och sorterat pakethögen med hjälp av storebror.
Nyårsafton firades i Lund med Elsas och familjens nya kompisar då Elsa skulle få "guldmedicin". Hela familjen lyckades vara vakna till 12-slaget som firades med skumpa och julmust på våning 12 i representationsrummet, utan tvivel så har vi bara en önskan för 2015 och framåt.

20150519
Elsa och familjen har stundom haft en tuff vår med kortisonbehandlingar, cellgiftsbehandlingar, urinvägsinfektion och stukade fötter m.m. så det är en trött familj som äntligen börjar få lite sol på sig. Under våren har vi varit i Lönneberga och plockat Maskrosor och på Liseberg och kramat kaniner. Vi har också varit hos en fotograf och förevigat Elsa och familjen.

20150925
Snart 1 år sedan vår värld rasade samman och vi hamnade i en situation som man tror bara händer andra. Barncancer, hur kan ett oskyldigt barn drabbas av något sådant som cancer?
Som tur är handlar barncancer idag mer om att överleva än att dö och tack vare Barncancerfonden så ökar oddsen för varje år. Barncancerfondens olika avdelningar som Barncancerfonden södra (där vi tillhör) är en viktig del i att tillföra energi till barnen och föräldrarna.
Vi har haft en riktig skitsommar och tillbringat ca 4 veckor på sjukhus med en prinsessa som har varit riktigt sjuk i diverse infektioner. Sensommaren och hösten har varit bättre och nu innan Elsa ska till Lund på högdosbehandling så är hon pigg som en lärka. Samtidigt som barncancergalan sänds på kanal 5 den 28/9 så kommer Elsa att starta sin näst sista högdosbehandling.

20151014
Ett år idag. Ett år sedan vi i vår bubbla klev innanför dörrarna till avd.64 i Lund. Ungarna spang iväg och började genast förtjust köra bil och leva rövare medan luften helt gick ur oss. Personalen på avdelningen hade sitt morgonmöte när vi klev in. Det tystnade och samtliga vände sig emot oss och tittade några sekunder innan de förstod, då orkade vi inte längre. Vi fick snabbt hjälp in på rum nr 10 och jag kommer ihåg de lidande och förstående blickarna från sköterskorna. Vi försökte trösta varandra samtidigt som informationen om misstankarna sköljde över oss i sådan mängd att man omöjligt kunde ta in allt.
Hela dagen var ett kaos med saker som skulle ordnas och förbereda för en lång sjukhusvistelse. Vart jag än tittade såg jag barn utan hår som lekte och skojade med sina föräldrar vilket är väldigt svårt att ta in när man hör ordet barncanceravdelning.
Nu blir det fest med saft och tårta!! Vi har klarat 1år "bara" 1 1/2 år kvar.

20151215
Vi är äntligen i fjällen igen och laddar batterierna inför Elsas intensivfas som startar i slutet på december. I intensivfasen ökas medicineringen av cytostatika (cellgifter) samt att hon får en hög dos kortison. När intensivfasen är över så betyder det också att Elsa har tagit sig igenom den värsta delen av behandlingen, efter detta är det "bara" cytostatika i tablettform.
Att åka till fjällen är en lyx som man inte har kunnat räkna med. Elsas trombocyter måste ligga någorlunda högt om hon slår sig och de neutrofila får inte vara för låga för då får hon feber och skulle hon bli smittad av något så måste hon ha lite immunförsvar. Lekrum är dock förbjudet område och även om Elsa accepterar det så måste hon ändå tjata lite när hon ser ett.
Elsa har fått lite hår nu så de flesta tror att hon är en pojke men det gör inte så mycket hon är lika mycket prinsessa ändå.
Tyvärr så avslutades veckan med ett benbrott för Elsa. Vi känner oss uppgivna och tror såklart att vi är världens sämsta föräldrar men det är väl lite som doktorn i Lund sa att ni måste ta med er det som har varit positivt för Elsa och familjen. Elsa har lärt sig att fånga liften och släppa den samt att hon har lärt sig att åka själv, Elsa har säkert fått uppleva många av sina lyckligaste stunder i sitt korta liv på just den här resan även om det överskuggas av det dåliga slutet. Men av egen erfarenhet så är det ju de lyckliga stunderna man minns när man ser tillbaka på livet.
Det är idag 1år sedan vi storgråtande och kanske lite motvilligt startade denna insamlingen. Nu är vi glada att vi gjorde det och att det är så många privatpersoner och företag i vår närhet som hjälper oss och Elsa i kampen mot barncancer.
TACK FÖR ERT STÖD!!

20160218
Vi börjar äntligen samla ihop oss efter Elsas intensivfas, som tur är så gick det lättare denna gången men det sliter på familjen. En stor anledning till att det gick lättare är antagligen att vi lyckades förebygga magkatarr denna gången, förra gången kom vi halvvägs igenom innan vi upptäckte att hon antagligen hade magkatarr.
Idag började Elsa äntligen gå själv efter att hon bröt sitt ben i december, läkningen av benet har också varit ett stort orosmoment men det verkar ha gått bra.

Idag beslutade vi också att döpa om fonden till Elsa Blomqvist, PrincessElsa ett namn som mamma hittade på till armbanden som vi säljer till förmån för Barncancerfonden. En annan anledning till att vi har döpt om den är för att vi har fått förfrågningar från underbara människor i Åseda som vill göra aktiviteter till förmån för fonden och då känns det mer naturligt att välja PrincessElsafonden.
Har du eller känner du någon som vill hitta på något till förmån för Barncancerfonden så hör gärna av er så hjälper vi gärna till så gott vi kan.

20160414
18 månader, ett och ett halvt år, 547 dagar har Elsa nu haft sin diagnos. 1 år kvar av behandlingstiden ca 7-800 tabletter i bästa fall, sövning 6-7 ggr i bästa fall. Förhoppningsvis inga fler övernattningar på sjukhus vilket vore fantastiskt om det kunde bli så.

20160810
Sitter på uppvaket i Växjö och Elsa sover fortfarande after sin sytostaticabehandling som hon får med 8 veckors mellanrum.
Många tankar går just nu till SuperLisen och hennes familj. En flicka i Elsas ålder som blev sjuk ungefär samtidigt men som tyvärr efter en lång och tuff fight tillslut inte orkade längre.
Detta ger oss och förhoppningsvis fler extra bränsle till att samla in mer pengar till barncancerforskningen.
Företagen och fantastiskt engagerade personer i vår omgivning MK Madame och Linas Butik & Café har under Olsmässan samlat in ca 20.000kr till PrincessElsas fond, fantastiskt bra jobbat

20161223
Nu är julafton nära och Elsa sitter vid granen med sitt morgonruffs sjunger lussesånger och slår in sina slumpmässigt utvalda julklappar:). Hösten har varit lugn och Elsa har kunnat gå mycket i skolan. Nedräkningen till behandlingsavslutet i april går i rasande fart, helt otroligt att det har gått över 2 år sedan mardrömmen startade. Vi får med största sannolikhet fira jul och nyår hemma men man tänker mycket på de barn som ligger inne och kämpar mot den här elaka sjukdomen.
Ett stort tack till alla som har skänkt en slant till Elsas fond under året.

20170308

Elsa har förutom någon liten febertopp klarat sig undan sjukhusinläggningar hittills i år. Vi börjar nu fundera på hur livet efter detta ska bli, vi kommer ju alltid att bära med oss minnena och oron. Ibland sitter man och ser tillbaka bland alla de hundratals korten från de här åren och förstår nog egentligen inte vad vår lilla Elsa har gått igenom och defenitivt inte hur detta kommer att prägla henne och oss i framtiden. Oron för sena biverkningar blir ju också större med tiden.
Vi har i dagarna tillsammans med goda vänner bestämt oss för att avrunda behandlingen och insamlingen med ett stort barnkalas som kommer att hållas i Norrhults folketspark, hoppas ni kan komma och fira med oss.

Det stora barnkalaset!!
Nu börjar det närma sig slutet på Elsas behandling för Leukemi (ALL) vilken också innebär att vi ska avsluta fonden. Målet är att vi ska samla in 500.000kr innan 20170610. Den 13/5-2017 kommer vi därför att anordna Det stora barnkalaset i Norrhults folketspark där vi kommer att ha massor av aktiviteter för både stora och små. Temat för festen är Astrid Lindgren och man kommer att få möjlighet att träffa allt från Karlsson på taket och Emil i Lönneberga till Krösamaja och SkallePär. Alla som vill får gärna precis som vi klä ut sig till sin favoritfigur och få leva sig in i Astrid Lindgrens sagor för en dag. Företag får en sista möjlighet att hjälpa oss med insamlingen och allt som säljs i parken under dagen är sponsrat och kommer därför att gå oavkortat till Barncancerfonden❤️.

Kvällen den 12/5 2017 nådde vi vårt mål på 500.000 kr och vi kommer nog att avrunda detta på närmare 600.000 kr.

Det stora barnkalaset som gick av stapeln den 13/5 - 2017 blev inget annat än en stor succé :) Vi hade hela fantastiska ca 900 besökare i Norrhults Folketshus och Park. Vi och fyra familjer till har planerat detta i flera månader och nu är vi äntligen i mål. Vår förhoppning är att denna hyllning till alla barn ska kommas ihåg som en rolig och fantasifull dag med massor av lek och spännande aktiviteter lång tid framöver. Vi känner oss fantastiskt tacksamma och glada att det blev så himla bra och att allt vårt slit lönade sig. Vi lyckades under dagen samla in hela 75.000 kr och sammanlagt sedan projektets start hela ca 300.000 kr. Vi har haft ca 60 engagerade sponsorer av olika slag, allt från mat och godis till rena bidrag till Barncancerfonden. Totalt var vi ca 35-40 personer som hjälptes åt att styra upp dagen så gott vi kunde. Karlsson på taket gjordes av den alltid lika fantastiska Markus Kroon och idésprutan var den alltid lika fantastiska Carolina Kroon. Kling och Klang var Jerker Blomqvist och Peter Kroon. Prussiluskan gjordes av Sabina Kroon och Pippi spelades av Den alltid lika fantastiska Ann Svahn. Evelina Pettersson spelade Pippi med herr Nilsson runt halsen och kämpade i parken hela dagen. Allsången arrangerades av Maria Emilsson och Camilla Lindahl som också föreställde familjen från Katthult. Förutom dessa så var också Linda Blomqvist och Sofi Ahl bondmor och Oskar Ahl grillade med storvästen på. Alla skitiga ungar hade vi tagit från familjerna och där fanns allt från Madicken och Emil till ridtjejer och bovar. Supertack till alla som har ställt upp!!!!

Insamlingen kommer att pågå tills 20170610.

Hoppas ni får en riktigt härlig sommar med mycket sol! Hälsningar Elsa, Elis, Paulina, Linda och Jerker

Senaste bidragen till insamlingen

  • Inger Nilsson

    Det stora barnkalaset Jerker Blomqvist

    Mats och Monika

    Poliserna i Lokalpolisområde Nybro

    Mats-Olof, Micke Johanss, Monica Lönn

    ÅSEDA ELTJÄNST AB

    Anettes Blommor Älghult

    Britt-Marie Ederfors

    Britt-Marie Ederfors

    Frida Klein - Idrottens dag

    Andreas Gunnarsson

    Diana Höglander

    Frendo Åsedas kunder

    Sara Lif Andersson

    Facebookutmaning Therese Ehn

    Lotta Blomqvist

    Johanna Ekros

    Frida Karlsson

    Frida Klein

    Sara Calmius

    Linda Olsson

    Christer Åström

    Jeanette Westring FB

    Majvor Habbe facebooksutmaning

    Eva Ståhlgren

    Katarina i Åseda

    Fam. Blomqvist

    Anettes Blommor

    Egon Persson

    Pelle Svensson

    Princess Elsa armband jan-17

    Lis och Leif Wilsson. Kalle 40 år

    Kalle 40år, fam Emil Johansson

    Kalle 40 år. Från jaktlaget

    Kalle 40 år

    Kalle 40 år

    Linnea, Karin & Harald Stenberg. Herråkra

    Claes m. barn o Micke

    Helen Bjärestig

    Familjen Jimmy Lönnetun

    GOD JUL kramar Jim Linda Lotta o Nathalie

    Gun och Lennart Johansson

    Princess Elsa armband Nov/Dec-16 (2)

    Princess Elsa armband Nov/Dec-16

    ProfilGruppen, Kontorsservice

    Claes Bertilsson Transport AB

    Åsedaskolan klass 4A 2016

    Fam Annika Klein

    Princess Elsa armband oktober

    Morfar Lasse

    Isabell Alice med mamma o pappa

    Nisse i Torp

    Fan Johansson

    Linda, Macke ochAxel

    David Tanriver /BMW Holmgrens Bil Jkpg

    Frendo Åsedas kunder

    Princess Elsa armband Juni/Juli

    Louise Wargklev, Uppvidinge Tidning

    Fam Olsson

    Hälsans Hus, Hälsoruset

    Hanna David Hilda Svensson

    Inga, Stina, Gillis, Berit, Ingegerd, Laila

    Tessan

    Princess Elsa armband mars/april

    Sabina

    Diana Höglander m.familj

    Marita Adolfsson

    Salongo

    Ines Ståhlgren

    Frendo Åseda

    Karolina Frisk

    Frida o Mario Klein m fam

    Gun och Lennart Johansson

    Fam. Karolina Rydman

    Lovisa Hagesjö

    Redonoma Redovisning AB

    Fam. Blomqvist Nybro

    Dan Blomkvist

    Linn & Peter Sjögren

    Julklapp 2015, Klarvik AB

    Daniel R

    Catarina Blomqvist m familj

    Emma Jonhamre

    Jennie Johansson

    Marie.k Fredrik,Emmy

    HYAB (Harrysson Ytbehandling AB)

    Tomas & Anette Eklöf

    Lis Leif Wilsson

    Fam. Söderholm/Lovazzano

    Gurra, Tessan, Hilda & Elsa

    Annika O Mikael Magnusson

    Claudia David

    Tobias Karlsson

    Anette o Roger Isacsson

    Gerd o Roy Holgersson

    Fam Nilsson/Dahn

    Klas Danielsson Karin Hagman

    Fam Ehn

    Martina, Magnus, Axel och Agnes Eriksson

    Fam Sandström

    Andreas J

    Mula

    Tessan m familj

    Magnus & Pernilla Hamnert

    Linda Granath med familj

    Adam Abrahamsson

    tilda blomqvist

    Desiree ekman

    gunbritt holmstedt elmgren

    Fam. Grahn Förster

    familjen Karvinen

    Fam Ohlin

    Carina Lindau

    Jonas Gunnarsson

    Mikael Jigbäck

    Ulrika Håkansson

    Kjell och Jenny Bakke

    Daniel, Camilla, Evelina och Rasmus Pettersson

    Annica Blomqvist

    Anna Jan och Lykke

    Din kompis Lotta :)

    Liselott, Melanie och Isak Schandersson

    Stefan & Nina Manfredsson

    Fam Johansson

    Bo ochKerstin Aspengren

    Familjen Franzén

    Kerstin ochBo Aspengren

    Cassandra Penttinen och Joakim Svensson

    Bengt-Göran o Ann-Sofie Birgersson

    Fam Kamilla ochÖsten Pettersson

    Fam Raquette

    Karin Gustavsson

    Joacims assistenter

    Matthias och Cecilia Ryman med familj

    Jennie Johansson m fam

    Eva och Jonas Nilsson

    Ann Gross

    Fam. Michael Bloom

    Fam Lif Andersson

    Madeleine Blank

    fam Sofie Kroon

    Elin, David, Wilhelm, Axel & Svea

    Amanda Sandberg

    Eva Ståhlgren

    Gun Östermark

    Fam Ask

    Eva o Berne Fransson

    Emma, Andreas, Agnes, Elton, Inez

    Fam Emilsson

    Fam Larsson

    Alexandra Penttinen och Johan Silvermyr

    Linda Serrander

    Pia Petersson

    Familjen Karlsson-Lindberg

    Åse o Fredrik m fam.

    Fam. Danvall/Söderberg

    Moa Marcus Felicia Alvin Elias

    Fam Fredrik Karlsson

    Fam Karlsson-Jernberg

    Fam Tina Kindblad

    Fam Engdahl

    Fam Johansson/Rålin

    Fam. Wernesjö

    Fam Modig

    Familjen Johansson Lissel

    Tessan m familj

    Therese, Christoffer, Stina och Sixten

    Mats och Monika

    Emil, Sabina, Hugo och Malte

    Jonathan, Anna, Oskar och Elliot

    Ewa o Åke Carlsson

    familjen Lindahl Engström

    Familjen Bring

    JennY Förster

    Fam Granlund- Svensson

    Jim, Linda, Charlotte ochNathalie

    Fam. Lindahl

    Alutrade

    Anna ochMicke Gustafsson m fam

    McClaer

    Fam. Danhall

  • Det stora Barnkalaset

    Gun och Lennart Johansson

    Eva Pedersen Kalle Reinecke

    Fam.Diana Höglander

    Sofia, Niklas, Wilmer och Olle Johannesson

    Claes Bertilsson Transport AB

    Princess Elsa armband mars/april-17

    Micke

    Emelie Ederfors

    Fam Blomqvist

    Fam Livf

    Gunvor Lindqvist-Jonsson Facebooks utmaning

    Hanna David Hilda Svensson

    Sofia Klein

    Emelie Engström

    Lena Wilander Hamnert

    Frida Karlsson

    Annelie Kaveren

    Linda Blomqvist

    Nina Ståhlgren

    Helena Baardh

    christer ÅströC

    Gun & Thomas Fagerlund

    Anna Gustafsson

    Facebookutmaning Maria Emilsson

    Frendo Åsedas kunder

    Princess Elsa armband feb-17

    Älghults IF friskvården

    Frendo Åsedas kunder

    Margareta Svenssons minne

    Åsedaskolan klass 4A 2017

    Horseryd

    Från familjen Nygren

    Kalle 40år

    Kalle 40 år

    Kalle 40 år

    Ettansmopeder & Trädgård AB

    Åseda Trafikskola

    Tomten Åseda 2016

    Tessan m familj samt Jockes assar

    Fam. Åkerblom

    Mats och Monika

    Åse o Fredrik med familj

    Fam Frida o Mario Klein

    Redonoma Redovisning AB

    Klarvik AB Julklapp 2016

    Frendo Åsedas kunder

    Lena o Per Lindgren

    Sara Lundqvist m fam

    Malin roth

    JennY Förster

    Malin Wreinert m fam.

    Martina Karlsson fd Pettersson

    Holmgrens BMW Andreas Sundström med familj

    Princess Elsa armband Augusti/september

    Linas Butik och Cafe

    MK Madame

    Klarvik AB skiftet

    Princess Elsa armband maj

    Kao Suay

    Åsa Nilcrantz

    Micke Bjarne

    Birgitta Holmgren med familj

    Claes Bertilsson Transport AB

    Magdalena Ärleskog m familj

    Fam Zandi Malmö

    Princess Elsa armband Jan/Feb

    Gunilla Schwab

    Anna-Märta Karlsson

    Claes m. familj och Micke

    Fam Ameli Karlsson och Björn Abrahamsson, Laholm

    Mats och Monika

    Princess Elsa armband December 2

    Din kompis Lotta

    S Granflo Åkeri AB

    Princess Elsa armband December

    Jerker & Linda Blomqvist

    Morgan & Anette Blomkvist/Lindgren

    Anton Blomkvist

    Princess Elsa armband November

    Yvonn's Trafikutbildningar - Åseda Trafikskola

    Marie's Hälsopraktik

    Kao Suay HB

    Frida Moberg & Niclas Carlsson

    Familjen Y. Gavelli

    Maria Persson

    Linda & Crille Karlsson

    Johan Örliden

    Gunvor ochTommy Jonsson

    Kristina och Christoffer

    Maria Aspengren

    fam David Spänneri

    JBAB

    Kerstin

    Pigge o Annika SVENSSON

    Charlotte ochNathalie

    Marie Karlsson och Lennart Harrysson

    Rosdalabutiken

    Fam Heinmets/ Eliasson

    Gerd och Kalle

    Storfamiljen

    Fam. Ekströmer

    albin jausovec tanja verhagen

    Anna Ekblad m familj

    Sandberg/Johansson

    Familjen Sjöskog

    fam.samuelsson varshult

    Michael lehnhof

    Håkansson

    Lotta Beving med familj

    Lena och Johnny Gustafsson

    Fam Johansson Karlsson

    Adam Magnusson

    Mikaela Söderström

    Fam Andersson / Danielsson

    En okänd välgörare

    Anna Göransson

    Fam Anders Bengtsson

    Familjen Andersson

    Fam Feuk/Alm

    Björn och Alice Masseck

    Ulrika Kroon

    Anna o Mange Erlandsson

    Fam Blomkvist/Lindgren Älghult

    Andreas Jonhamre

    Anna Nymark

    Karin Aspengren

    Fam Tover

    Ewa Grankvist med familj

    Jeanette Westring m familj

    Annica o Thomas Blomqvist

    Ola & Ing-Britt Einarsson

    Frida Heinmets

    Ulrika Wernesjö

    Jim, Emma, Arvid och Ellen

    Staffan o Diana Stigsohn

    NORRHULTSSTÅLGJUTERI AB

    Jessica och Jörgen Andersson

    Ida Korhonen

    kevin tavassoli

    Fam Martina Johansson / Neijbert

    Linnéa & Erik

    Agnes Petersson

    Fam. Rosenqvist

    Sofia Bjällebo & Niklas Johannesson

    Linda Kronqvist & Ulf Alexandersson

    Markus & Lina Kroon

    Redonoma Redovisning AB

    Gun o. Thomas Fagerlund

    Alisa och Klara

    Fam Emelie Harbrecht

    Klas

    Malin Karlsson m familj

    Fam Haukedal/Carlsson

    Fam Storm/Blomqvist

    Jonas, Malin och Edward Lilja/Persson

    Frida

    Jonna Jakobsson

    sofi o Oskar Ahl m familj

    Frida Malmquist

    Fam. Sandra Dahlberg

    Sören o Majvor Habbe

    Fam Johansson

    Lars o Ingalill Johansson

    Fam Bergström Petersson

    Ulle Svahn med familj

    Gun och Lennart Johansson

    Susanne ochRolle

    Fam. Hansson

    Camilla Jim Karlberg

    Fam. Höhn

    Allie Pettersson & Jonatan Fransson

    fam. Danhall / Svensson

    Nina, Mark, Ines och Olle

    Anette o Roger Isacsson

    Frida, Mario, Svante o Sixten

    Tobbe o Lena Theander

    Johan, Vendela ochAlma

    Fam Hjärtfors

    Fam M. Ekblad

    Fam. Blomqvist

Se alla som bidragit till insamlingen