Sveriges kanske dyraste tårta

Barncancerfondens samarbetspartner SkickaTårta.se har lanserat vad som troligen är Sveriges mest värdefulla tårtor genom tiderna. Prinsesstårtorna finns i sju varianter som ger mellan 1 000 och 100 000 kronor till kampen mot barncancer.

Den dyra tårtan är mer än en vanlig godsak. Pengarna går till Barncancerfonden som en del av kampanjen Give Hope. Syftet är att bekämpa cancersjukdomar hos barn.

Tårtorna säljs i flera färger med två olika symboliska motiv föreställande barnhjältar som kämpar mot cancer. De allra dyraste tårtorna är tänka för företag som också kan få sin egen logo tryckt på tårtan.

- 300 barn drabbas av cancer varje år och det känns bra att kunna bidra till Barncancerfondens arbete. Vi vill givetvis göra det vi kan för att forskningen ska gå framåt och för att fler barn ska få möjligheten att överleva en cancersjukdom, säger Magnus Äng, grundare av SkickaTårta.se.

Tårtorna finns att beställa på www.skickatarta.se/barncancerfonden

Give Hope är ett initiativ som bygger på glädjen att ge. Mer om Give Hope finns på www.givehope.se

För mer information, kontakta:
Jessica Runemark, projektledare för Give Hope 
Telefon: 0703-04 10 64
E-post: jessica.runemark@barncancerfonden.se


Om SkickaTårta.se
SkickaTårta.se är en e-handelstjänst för företag och privatpersoner som vill tacka, gratta och uppskatta med tårtor och bakverk. SkickaTårta.se har omkring 450 konditorier och bagerier i sitt nätverk. Företaget bildades 2010 och har huvudkontor i Malmö. För mer information: SkickaTårta.se.

Om Give Hope
Give Hope är ett initiativ från Barncancerfonden som bygger på glädjen att ge. När du köper en Give Hope-märkt produkt skänker du samtidigt hopp till barn som kämpar mot cancer. Give Hope har, tillsammans med sina partners, samlat in 21 miljoner kronor till Barncancerfonden. Läs mer på www.givehope.se