​Nytt magasin om träning som välgörenhet

I samband med Spin of Hope lanserar Barncancerfonden träningsmagasinet Move for Hope. Syftet med magasinet är att presentera Barncancerfondens olika idrottsevents för en sportintresserad publik. Idag anordnar Barncancerfonden events inom bland annat cykling, spinning, skidåkning och simning där deltagarna idrottar och samtidigt hjälper till att samla in pengar till barncancerforskning.

Move for Hope kommer man att hitta intervju med initiativtagaren till cykelloppet Ride of Hope, Gary Fleming, reportage om en av eldsjälarna bakom Barncancertrampet och flera artiklar om andra sportevents och om Barncancerfondens verksamhet.

Move for Hope produceras i samband med Sportguiden.
– Vi är stolta och väldigt glada över att få producera magasinet Move For Hope där vi erbjuder våra läsare möjligheten att på ett enkelt sätt stötta kampen mot barncancer”, säger Sportguidens VD Jimmy Hökbåghe. Sportguiden brinner för samarbeten som uppmärksammar sport och samtidigt gynnar kampen mot barncancer, och det vill vi bygga vidare på tillsammans med Barncancerfonden.

Move for Hope kommer delas ut till deltagare i Spin of Hope den 28:e mars och under Vätternrundan 12-13 juni.

Move for Hope kommer också att säljas genom Barncancerfondens webbshop för 59 kr. 50 kr av köpesumman går till Barncancerfonden. Porto på 24 kr tillkommer.

För mer information om Move for Hope, kontakta:
Alexander Amprazis, projektledare på Barncancerfonden
E-post: alexander.amprazis@barncancerfonden.se
Telefon: 08-584 209 55