Ge hopp när du ger en present

Från vecka 28 finns presentförpackningar att köpa i Give Hope-butiken på givehope.se.

När du ska ge bort en present är det perfekt att ha riktigt fina presentförpackningar hemma. Med Give Hope presentförpackningar ökar du värdet på presenten du ger. Mottagaren får utöver sin present också glädjas åt att du har valt att hjälpa till i kampen mot barncancer. Det står tryckt i locket på presentförpackningen.

Presentförpackningarna är tillverkade i stadig kartong och tryckta i starka, glada färger. De levereras platta och i blandade färger.  Paketpris för 5 förpackningar är 100 kr varav 70 går till Barncancerfonden.

Give Hope-kampanjerna har sedan lanseringen i november 2011 genererat mer än 16 miljoner kronor till Barncancerfonden. Du hittar webbutiken och mer information om Give Hope på givehope.se


Om Barncancerfonden
Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Efter att ha arbetat i drygt 30 år med att fler ska överleva klarar sig idag cirka 80 procent av barnen. Så sent som på 1970-talet var förhållandena de omvända. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige – helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting. Detta kan endast ske tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll vilket garanterar att pengarna alltid går till rätt ändamål. Barncancerfondens plusgironummer är 90 20 90-0. Tack för ditt bidrag.