David & Martin designar halsband för Barncancerfonden

Barncancerfonden har inlett ett samarbete med de prisbelönta smyckesdesignerna David & Martin. Det första smycket som de specialdesignar för Barncancerfonden är ett silverhalsband som går att köpa från och med idag.

- Det viktigaste vi kan göra är att ge ett sjukt barn hopp om framtiden. Kan vi genom vår design på något sätt bidra till att det hoppet hålls vid liv är vi enormt tacksamma, säger David Andersson. Vi är väldigt stolta över att samarbeta med Barncancerfonden.

Smycket är framtaget under insamlingskonceptet Give Hope, som tar avstamp i glädjen att ge. Vare sig smycket ges bort till någon annan eller till dig själv, blir gåvan mer värd eftersom den samtidigt skänker hopp till cancerdrabbade barn och ungdomar.

- Vi har arbetat med smycket under en längre tid och inspirationen kommer från ett öga, det är där man kan se en människas hopp tändas, säger David Andersson.

Det kostar 500 kronor och säljs via www.barncancerfonden.se och i David & Martins butik i Stockholm.

- David & Martin håller inte bara hög kvalitet på produkt och design, säger Jessica Runemark som är projektledare för Give Hope på Barncancerfonden. Det finns också en tanke bakom smycket som passar perfekt ihop med Give Hope. Det handlar om framtiden, att gå från ord till handling.

Om halsbandet
Halsbandet, som är i 925 sterling silver, består av en kedja som finns att köpa i två längder - 43 centimeter för vuxna och 34 centimeter för barn. Det har en klotformad berlock med detalj i colorit som finns i färgerna rosa, blått, orange, vit eller grön. Berlocken är 15 mm i diameter. Halsbandet kostar 500 kronor varav moms utgör 100 kronor. 200 kronor går till Barncancerfondens verksamhet. Det finns i en begränsad upplaga före jul.

Pressbilder
På www.barncancerfonden.se/pressbilder finns högupplösta foton på halsbandet att ladda ner.

För mer information, kontakta gärna:
Jessica Runemark, projektledare för Give Hope på Barncancerfonden
Mejl: jessica.runemark@barncancerfonden.se
Telefon: 08-584209 24

David Andersson, David & Martin
Mejl: david@davidandmartin.com
Telefon: 0706-84 94 42