Boksignering i Kungsträdgården i kampen mot barncancer

I morgon arrangeras Book of Hope i Kungsträdgården i Stockholm. Ett tjugotal författare signerar sina böcker som de, eller deras förlag, har skänkt till Barncancerfonden. Kungsträdgårdens besökare är välkomna att bidra med minst 50 kronor till kampen mot barncancer och samtidigt få en bok signerad av sin favoritförfattare.

– Det här är första året vi arrangerar Book of Hope och vi hoppas att många kommer för att prata med sin favoritförfattare och få en bok signerad. Vi är väldigt tacksamma mot författarna och förlagen för att de ställer upp med sin tid och sina verk för att stödja oss i kampen mot barncancer, säger Ylva Andersson, pr-chef på Barncancerfonden.

Medverkande författare är bland andra Agneta Sjödin, Andreas Cervenka, Carin Gerhardsen, Caroline L Jensen, Dan Buthler & Dag Öhrlund, David Eberhard, Helene Kindstedt, Henrik Lange, Herman Lindqvist, Ingrid Olsson, Lars Rambe, Nina Jansdotter, Pia Hagmar, Simona Ahrnstedt, Stefan Einhorn, Therés Stephandotter Björk, Viveca Sten och Åsa Hellberg.

Eventet pågår mellan klockan 11.00 och 18.00 och Sofia Wistam är konferencier.

För mer information, vänligen kontakta:
Ylva Andersson, PR-chef, Barncancerfonden
Telefon: 08-584 209 06
E-post: ylva.andersson@barncancerfonden.se