Har du tips? Vill du vara med?

Har du idéer om aktiviteter som kan ge lite stöd och glädje för våra medlemmar? Kan du tänka dig att hjälpa till ibland? Insamling, ta emot en check, kontakter för sponsring… allt är jättevälkommet!

För att kunna ordna sjukhusfika, resor, fjällvistelser, och vår övriga verksamhet är vi helt beroende av ideella krafter och insamlade pengar. Vill du göra ett insamlingsevent? Eller har du kontakter och kan fixa någon sponsor? Det kan vara allt möjligt – ekonomiskt bidrag, stickpresenter eller stora saker till barnen på sjukhuset, ett tryckeri/reklambyrå som kan jobba extra billigt åt oss, någon som sponsrar fika – det finns hur mycket som helst.

Ibland görs det evenemang till förmån för vår verksamhet runt om i vår region. Och de blir ofta glada om vi har någon representant som kan mingla runt, svara på eventuella frågor och kanske ta emot en check. Kan tänka dig att ställa upp på detta, om det sker i din närhet?

Har du fler idéer? Det blir så toppenbra för föreningen om fler vill komma med i gemenskapen av engagemanget. Har du förslag på någon aktivitet? Vill du fixa någon aktivitet? Hjälpa till på annat sätt?

Ingen kan göra allt - alla insatser är betydelsefulla små som stora. Häng med och sprid information om vår verksamhet, så att fler vill vara med och göra något för våra cancerdrabbade familjer.

Varmt välkommen att höra av dig till föreningsinformatör Inca eller någon i styrelsen eller stödgrupperna.  http://www.barncancerfonden.se/ostra/Kontakt/

Publicerades: 31 januari 2015