Matkvällar på BOND

Tallrik med spagetti carbonara och juiceglas

Alla som varit inlagda på BOND vet hur uppskattat det är när man slipper laga mat en kväll, när det dukas upp något gott och man får prata med några som förstår.   

 

Varannan tisdagkväll kommer någon från Barncancerfonden Östra, och det bjuds på mat och prat. Kockduon levererar nylagad varmrätt, sallad och dryck.

Har du tid att hjälpa till en kväll?

Kockduon kommer och dukar upp kl 18.30. Som värd behöver du inte längre handla, utan din uppgift är bara att finnas där, sitta med vid bordet och äta, lyssna, prata, inge hopp. Du har liknande erfarenheter som de som ligger inne nu. Du är en som förstår. Du kan vara förälder, syskon eller så har du själv varit sjuk och är frisk.

Vi brukar åka två och två, och det är varannan tisdag. I länken nedan är värdlistan upplagd. Vill du vara med?

Är det x i en ruta betyder det att någon satt upp sig den dagen. Vi vill gärna vara två personer varje gång - alltså två x på varje datum.

Du får ersättning för bensinkostnader, och utlägg om du handlar lite extra gott att komplettera med t ex kaffekaka, chips, frukt, godis.

Du kan inte fylla i här men mejla till mig (Inca) ostra@barncancerfonden.se, eller ring/sms:a på 072-530 23 25, och meddela om du kan en kväll, eller kanske flera? Så uppdaterar jag listan. Och jag svarar på alla eventuella frågor du kan tänkas ha.

Tusen tack för ditt/ert engagemang!

Här är listan med datumen för våren 2017. (pdf)

Blankett för ersättning (pdf)