Barncancerfonden Östra

Vi bedriver verksamhet för alla som bor i Östergötlands och Kalmar län. Vår uppgift är att informera och ge stöd till de barn och familjer som drabbas av barncancer.

Plusgiro: 90 07 07-1
Bankgiro: 900-7071
Swish: 123 900 7071

Vi får inget stöd av stat, kommun eller landsting och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.


Information

tallrik med spagetti och glas med juice

Matkvällar på BOND

Alla som varit inlagda på BOND vet hur uppskattat det är när man slipper laga mat en kväll, när det dukas upp något gott och man får prata med några som förstår.

Har du tips? Vill du vara med?

Har du idéer om aktiviteter som kan ge lite stöd och glädje för våra medlemmar? Kan du tänka dig att hjälpa till ibland?

Bli medlem

Man eller kvinna, ung eller gammal, alla är välkomna som medlemmar hos oss. Ditt medlemskap bidrar till vår verksamhet.

supersnöret

SuperSnöret

SuperSnöret är ett snöre med superpärlor som hjälper barn med cancer att bearbeta sin sjukdom. Varje pärla symboliserar en del av behandlingen.

Samtalstöd via S:t Lukas

Barncancerfonden erbjuder ett nationellt samtalsstöd via ett journummer hos S:t Lukas Sverige. De hjälper dig med allt från akuta kriser till existentiella funderingar eller oro, dygnet runt.

Nyheter

 • /link/6a88bc214a7b4a7899e0b4ad4badf8e6.aspx

  Välkommen till Kolmården

  Söndagen den 3 september bjuder Kolmårdens Djurpark in medlemmar i Barncancerfondens föreningar till en heldag full av äventyr.
 • Skänk dina gamla mynt

  Riksbanken genomför ett av sina största utbyten någonsin av gamla mynt och sedlar. Från och med den 30 juni 2017 blir 1-kronor och 5-kronor ogiltiga som betalmedel. Men de kan fortfarande göra nytta.
 • Paddling i Tjust skärgård

  I samarbete med Linköpings Kanotklubb välkomnar vi mammor och pappor till varsin helg med paddling, avkoppling och trevligt umgänge i Tjust vackra skärgård utanför Loftahammar.

Kalendarium

Kalendarium