Barncancerfonden Östra

Vi bedriver verksamhet för alla som bor i Östergötlands och Kalmar län. Vår uppgift är att informera och ge stöd till de barn och familjer som drabbas av barncancer.

Plusgiro: 90 07 07-1
Bankgiro: 900-7071
Swish: 123 900 7071

Vi får inget stöd av stat, kommun eller landsting och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.


Information

tallrik med spagetti och glas med juice

Matkvällar på BOND

Alla som varit inlagda på BOND vet hur uppskattat det är när man slipper laga mat en kväll, när det dukas upp något gott och man får prata med några som förstår.

Har du tips? Vill du vara med?

Har du idéer om aktiviteter som kan ge lite stöd och glädje för våra medlemmar? Kan du tänka dig att hjälpa till ibland?

Bli medlem

Man eller kvinna, ung eller gammal, alla är välkomna som medlemmar hos oss. Ditt medlemskap bidrar till vår verksamhet.

supersnöret

SuperSnöret

SuperSnöret är ett snöre med superpärlor som hjälper barn med cancer att bearbeta sin sjukdom. Varje pärla symboliserar en del av behandlingen.

Samtalstöd via S:t Lukas

Barncancerfonden erbjuder ett nationellt samtalsstöd via ett journummer hos S:t Lukas Sverige. De hjälper dig med allt från akuta kriser till existentiella funderingar eller oro, dygnet runt.

Nyheter

 • /link/36506fe4c08241d68d62b762bb51cee4.aspx

  Paddling i Tjust skärgård

  I samarbete med Linköpings Kanotklubb välkomnar vi mammor och pappor till varsin helg med paddling, avkoppling och trevligt umgänge i Tjust vackra skärgård utanför Loftahammar.
 • Astrid Lindgrens Värld

  Träffa Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och Karlsson på taket. Besök Mattisborgen, Körsbärsdalen och Bullerbyn. Välkomna till Astrid Lindgrens Värld lördagen den 20 maj.
 • Klappa en häst - prova att rida

  Ta en utflykt till Skogslottens ridskola den 6 maj.
 • Familjehelg på Gekås

  Genom Barncancerfonden Södras arrangemang har medlemmar från Östra möjlighet att delta i en familjehelg på Gekås den 20-21 maj.
 • Impact day

  För tredje året i rad samarbetar Kanal 5/ Discovery Networks Sweden och Barncancerfonden. Den 16 juni erbjuds cancerdrabbade barn med familjer en paus i vardagen för att göra spännande och roliga saker tillsammans med Kanal 5:s programledare och medarbetare.

Kalendarium

Kalendarium