Tjuvkika på vår nya webbplats

Vi utvecklar en ny webbplats. Vi har en bit kvar men vill gärna visa upp det vi har klart hittills.

Nu har vi släppt beta-versionen av vår nya webbplats. Till att börja med ligger fokus på redaktionellt innehåll, design och navigation. Inga event, egna insamlingar, gåvo- eller beställningsfunktioner är aktiva från start. Men sajten kommer uppdateras löpande med nya funktioner, så besök gärna vår nya webbplats ofta och följ utvecklingen.

Våra två webbplatser kommer att leva parallellt med varandra fram tills att den nya sajten är helt klar. Under tiden är du varmt välkommen att stödja oss via vår nuvarande sajt.

Hur lämnar jag mina synpunkter?

Det finns ett formulär där man enkelt skickar in sina synpunkter. Man når formuläret på alla sidor. All feedback är välkommen.

Välkommen till "betan" - vår nya webbplats

Våra digitala vanor förändras snabbt: vi är mitt i den mobila revolutionen, var vi läser nyheter och tar del av information har flyttats ut på olika sociala medier, hur engagemang och intresse väcks ändras snabbt.

För att fortsätta vara relevanta och fullt ut ta till vara på digitaliseringens möjligheter lanserar därför Barncancerfonden en ny webbplats. Vi får ett tydligare målgruppsfokus, en webbplats som i grunden är designad för mobila enheter, bättre stöd för användare att skapa och driva egna insamlingar, en öppen forskningsdatabas och bättre sociala funktioner är några av nyheterna på webbplatsen – förstås förutom en rad förbättringar "bakom kulisserna".

Webbplatsen är utvecklad i Episerver av Authority, medan koncept, strategi och formgivning kommer från Intellecta Corporate.

 

Publicerades: 16 mars 2017
Barn&Cancer görs med stöd från PostkodLotteriet