Aktuellt

Här samlar vi aktuell information om Barncancerfonden, nyheter inom barncancerområdet och uppdateringar vi gör i andra kanaler, som nyhetsbrev och blogg.

Senaste artiklar från Barn&Cancer

 • /link/c5f2b544db8944dc842a05854cc1d2a5.aspx

  Hon bidrar genom Nallekortet

  Josefine Andersson bestämde sig för att samla in pengar till barn­cancerforskningen – genom Barncancerfondens Mastercard. Hon är den person som ­använt kortet mest i landet under 2016. – Om jag kan göra något varje dag för att hjälpa barnen så gör jag det, säger hon.
 • Blodssyskon – på riktigt

  De tjafsar som vilket syskonpar som helst. Men till skillnad från de flesta andra systrar har Aprilia Blad räddat livet på sin bror Norton. Hon har donerat stamceller. – Jag var ganska nervös för att det skulle hända något under operationen, säger hon.
 • De har haft stor betydelse för barnonkologin

  Kirsti Pekkanen är Sveriges första specialiserade barnonkologisjuksköterska. Dessutom är hon en av tre mottagare av Olle Björks stipendium 2017.
Barn&Cancer

Kalendarium

testar puff

Bloggen

I vår blogg kan du läsa om vad som händer inom forskningen, ta del av drabbade och anhörigas egna berättelser och om fantastiska initiativ som tas i kampen mot barncancer.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Är du intresserad av att få löpande information om Barncancerfondens verksamhet? Prenumerera då på vårt nyhetsbrev "Nytt från Barncancerfonden".

Facebook logo

Facebook

Gilla Barncancerfonden på Facebook och visa ditt stöd till alla de barn och familjer som drabbas av barncancer. Samtidigt hjälper du oss att sprida vårt budskap och vision - om en värld där barncancer inte existerar.

Twitter

Vi finns på Twitter som @barncancerfond. Lägg till oss i ditt nätverk så kan vi snabbt och enkelt interagera med varandra.

leksaksgubbar jobbar

Lediga jobb

Här hittar du lediga tjänster hos Barncancerfonden.

Vår omvärld

Här samlar vi intressanta och relevanta nyheter om barncancer från utomstående nyhetskällor, bloggar och medier.

spelarfönster

Livesändningar

Vi livesänder från våra olika konferenser och seminarier så att alla som vill har möjlighet att ta del av innehållet.