Aktuellt

Här samlar vi aktuell information om Barncancerfonden, nyheter inom barncancerområdet och uppdateringar vi gör i andra kanaler, som nyhetsbrev och blogg.

Senaste artiklar från Barn&Cancer

 • /link/9e346100e2de477eaafefa141e2b9951.aspx

  Familjen Karlssons engagemang lyser upp Nyköping

  Den 15 februari uppmärksammar familjen Karlsson för tredje gången en ljusmanifestation på Internationella barncancerdagen på Stora torget i Nyköping. Med hundratals marschaller lyser staden upp i vinterdunklet för att uppmärksamma alla barn som drabbats av cancer.
 • "Vi ville hjälpa dem som drabbas"

  Elias, fem månader, fick nästan inga presenter på sin dopdag. Gästerna uppmanades att donera en gåva till Barncancerfonden i stället.
 • ”Att telefonjouren nu finns är en trygghet”

  Föräldrar till cancersjuka barn får inte det stöd de behöver. Där fyller Barncancerfondens nya satsning på telefonjouren St Lukas en lucka, menar Amanda Eriksson. Efter att dotterns behandling hade avslutats, när allt skulle vara bra, växte behovet av stöd men då fanns ingen hjälp att få.
Barn&Cancer

Kalendarium

testar puff

Bloggen

I vår blogg kan du läsa om vad som händer inom forskningen, ta del av drabbade och anhörigas egna berättelser och om fantastiska initiativ som tas i kampen mot barncancer.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Är du intresserad av att få löpande information om Barncancerfondens verksamhet? Prenumerera då på vårt nyhetsbrev "Nytt från Barncancerfonden".

Facebook logo

Facebook

Gilla Barncancerfonden på Facebook och visa ditt stöd till alla de barn och familjer som drabbas av barncancer. Samtidigt hjälper du oss att sprida vårt budskap och vision - om en värld där barncancer inte existerar.

Twitter

Vi finns på Twitter som @barncancerfond. Lägg till oss i ditt nätverk så kan vi snabbt och enkelt interagera med varandra.

leksaksgubbar jobbar

Lediga jobb

Här hittar du lediga tjänster hos Barncancerfonden.

Vår omvärld

Här samlar vi intressanta och relevanta nyheter om barncancer från utomstående nyhetskällor, bloggar och medier.

spelarfönster

Livesändningar

Vi livesänder från våra olika konferenser och seminarier så att alla som vill har möjlighet att ta del av innehållet.