Aktuellt

Här samlar vi aktuell information om Barncancerfonden, nyheter inom barncancerområdet och uppdateringar vi gör i andra kanaler, som nyhetsbrev och blogg.

Senaste artiklar från Barn&Cancer

 • /link/5e72f61dae814cc1a3c24511f7401f54.aspx

  Stort engagemang i Barncancerfondens Runda upp-kampanj

  I år valde 569 butiker att engagera sig under internationella barncancerdagen genom att delta i Barncancerfondens Runda upp-kampanj. Totalt samlades det in drygt en halv miljon kronor. – Kampanjen blev oerhört lyckad och responsen var mycket positiv både från kunder och kollegor, säger Maria Polias, Marketing Manager på Netto.
 • Tjuvkika på vår nya webbplats

  Vi utvecklar en ny webbplats. Vi har en bit kvar men vill gärna visa upp det vi har klart hittills.
 • H&M stolt deltagare i
  Spin of Hope

  I år har klädföretaget H&M valt att bidra i Barncancerfondens spinningevenemang Spin of Hope, som anordnas den 25 mars på flera platser i landet. – Vi ser fram emot att vara del av aktiviteten som förhoppningsvis samlar in mycket pengar till Barncancerfonden, säger Johanna Dahl, PR- och kommunikationschef på H&M Sverige.
Barn&Cancer

Kalendarium

testar puff

Bloggen

I vår blogg kan du läsa om vad som händer inom forskningen, ta del av drabbade och anhörigas egna berättelser och om fantastiska initiativ som tas i kampen mot barncancer.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Är du intresserad av att få löpande information om Barncancerfondens verksamhet? Prenumerera då på vårt nyhetsbrev "Nytt från Barncancerfonden".

Facebook logo

Facebook

Gilla Barncancerfonden på Facebook och visa ditt stöd till alla de barn och familjer som drabbas av barncancer. Samtidigt hjälper du oss att sprida vårt budskap och vision - om en värld där barncancer inte existerar.

Twitter

Vi finns på Twitter som @barncancerfond. Lägg till oss i ditt nätverk så kan vi snabbt och enkelt interagera med varandra.

leksaksgubbar jobbar

Lediga jobb

Här hittar du lediga tjänster hos Barncancerfonden.

Vår omvärld

Här samlar vi intressanta och relevanta nyheter om barncancer från utomstående nyhetskällor, bloggar och medier.

spelarfönster

Livesändningar

Vi livesänder från våra olika konferenser och seminarier så att alla som vill har möjlighet att ta del av innehållet.