Medlemsinfo

glad flicka i ett träd

Här har vi samlat information som riktar sig till våra medlemmar. Det är också här du ansöker om medlemskap. Vi är beroende av många medlemmar och alla är välkomna!

Oavsett om du själv är drabbad, har en släkting eller vän som är drabbad eller om ditt företag vill stödja Barncancerfonden Norras viktiga arbete är du välkommen som medlem.

För att få delta i den lokala föreningens verksamhet måste man dels vara medlem samt boende inom vår region. Våra aktiviteter och inbjudningar annonseras främst under Aktuellt på webbplatsen. Som medlem får du tidningen Barn&Cancer.

Relaterat

Adressändring

Det är viktigt att vi har rätt adress och e-postadress till dig så att vi kan skicka ut vårt medlemsblad, Barn&Cancer och annan medlemsinformation.

Bli medlem

Här kan du läsa mer om de olika medlemskategorierna och vad de innebär. Du kan också skicka in din medlemsansökan direkt via formulären.

Boende

Barncancerfonden Norra erbjuder boende i närheten av sjukhuset för de cancersjuka barnen och deras familjer. Dessutom ges möjligheten att få komma bort från vardagen och få en andningspaus vid rekreationsanläggningen Tomtebo.

Resebidrag

Efter en tuff behandlingsperiod är behovet av rekreation stort. Ni som har barn under behandling eller som avslutat behandling, har möjlighet att ansöka om ekonomiskt stöd till en rekreationsresa.