Barncancerfonden Norra

Vi bedriver verksamhet för alla som bor i Sveriges fyra nordligaste län. Vår uppgift är att informera och ge stöd till de barn och familjer som drabbas av barncancer.

Plusgiro 90 30 80 - 0
Bankgiro 903 - 0800
Swish 123 903 0800

Vi får inget stöd av stat, kommun eller landsting och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.


Information

Nu lanserar vi hjältepriset

Barncancerfonden Norra lanserar Hjältepriset. Syftet är att stimulera mer engagemang inom och utanför föreningen genom att uppmärksamma människor som gör viktiga insatser för oss samt att visa på en öppenhet genom omröstningsförfarandet. Priset går till dels en egen medlem, dels en extern part (enskild individ, förening o s v) utanför vår förening som bevisat ett extraordinärt engagemang för Barncancerfonden Norra under det gångna året.

supersnöret

SuperSnöret

SuperSnöret är ett snöre med superpärlor som hjälper barn med cancer att bearbeta sin sjukdom. Varje pärla symboliserar en del av behandlingen.

Vill du bli bössinsamlare?

Barncancerfonden Norra söker nu bössinsamlare till Umeå, på områdena Teg och Ersboda.

Nyheter

 • Sätt ljus på vår fråga

  6 december 2016 Funderar ni på att uppmärksamma Internationella Barncancerdagen på lokal nivå i vår region? Då har vi tagit fram ett lätthanterligt koncept, ”Sätt ljus på vår fråga”, som alla medlemmar kan använda sig av för att ge oss uppmärksamhet och bidra till insamling.
 • /link/18e107ec82f844eba2b79aa7951bfca7.aspx

  Camp Wild - årets häftigaste ungdomsläger

  23 november 2016 Är du mellan 13-19 och vill uppleva årets häftigaste läger?
 • Vi söker en superhjälte

  31 oktober 2016 Vi söker en maskot som kan bli en symbol för alla de hjältar som med sitt mod, inger hopp i oss alla så att vi tillsammans kan ta ansvar för att kämpa vidare mot en värld där barncancer inte längre finns.

Kalendarium

Kalendarium