Insamlat hittills: 32 290 kr

65%

Mål: 50 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
203 personer stödjer denna insamling

Melwin mot Klumpen

Melwin fick den 7 aug- 2008 diagnosen hjärntumör, Ependymom.
En ganska så ovanlig och elakartad form av tumör.
Melwin fick omgående genomgå en 16 timmar lång och riskfylld operation i lillhjärnan i hopp om att få bort hela tumören.
Tyvärr gick inte hela tumören att få bort och kvar sitter en sk tumörrest runt om hjärnstammen. Melwin kallar tumören själv för Klumpen.

Melwin var bara 2 år då, nu har han hunnit blivit 6 år och genomgått ett tufft cytostatika program, som tyvärr inte ledde till att tumören minskade något.
Hela sommaren -09 tillbringade Melwin nere i Schweiz där han sövdes och protonstrålades 33 gånger för att eliminera Klumpen.

Melwins odds är 50/50 och nu återstår en lång väntan i hopp om att Klumpen låtit sig besegrats.
Snälla, gör en insats och ge ett bidrag som stöd till forskningen så att oddsen för Melwin och andra hårt drabbade barn, blir betydligt bättre!

Vill ni följa Melwins kamp mot Klumpen samt veta mer om hur Melwin mår idag, gå in och läs i bloggen www.utrotaklumpen.com

Målet på 20 000 kr är redan nått, vilket är fantastiskt. Men varför ge sig där...Vi satsar på 50 000 kr istället!
Alla bidrag är välkomna och till STOR nytta!

Med hjälp av barncancerforskningen finns hoppet ännu kvar för oss som drabbad familj att det en dag kommer att finnas ett botemedel mot vår Melwins elaka "Klump".
Resan är långt ifrån över för Melwins del och OM det uppkommer en tillväxt av tumören finns det i dagsläget inget mer att göra för Melwin.
Men för var dag som forskningen går framåt ökar chanserna att det en dag ska finnas en "plan B" för vår Melwin och många, många fler cancerdrabbade barn.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Lakmaker

  Joel

  William och Wiktor.

  Safira m föräldrar

 • Catrin Ljung

  Odelsten Fjugesta

  Pia Bendtsen

  Carolina