För medlemmar

kompisar

För att få deltaga i föreningens verksamhet måste man dels vara medlem och dels boende inom vår region. Oavsett var du bor i vårt upptagningsområde är du välkommen att delta i aktiviteter som anordnas på andra orter i vår region. Vänligen observera att de flesta aktiviteter vänder sig till A- och B-medlemmar (se information under Bli medlem).

Facebook-grupp

Som medlem i Barncancerfonden Mellansverige kan du även ansöka om att vara med i vår grupp på Facebook. Sök på vårt namn och begär inträde.

Vid aktiviteter

Försäkring

Vid aktiviteter i föreningens regi omfattas du som medlem i Barncancerfonden Mellansverige av en kollektiv olycksfallsförsäkring. Försäkringen är tecknad hos Länsförsäkringar enligt villkoren KO 611:11. 

”Försäkringen omfattar olycksfallsskada som drabbar de försäkrade, medlemmar i Barncancerfonden Mellansverige, under resor, utflykter i föreningens regi samt under den direkta färden till och från sådan verksamhet.” 

För att läsa de fullständiga villkoren se Länsförsäkringar (öppnas i ny flik)

Reseersättning

När du deltar på aktivitet som Barncancerfonden Mellansverige anordnar kan du få reseersättning om resan enkel väg är 75 kilometer eller mer. För praktisk information kontakta föreningsinformatören i god tid innan aktiviteten äger rum via e-post mellansverige@barncancerfonden.se eller telefon 0731-81 04 56.

Övrig information

På vissa aktiviteter ingår mat eller fika. Om det inte ingår, bekostar du själv det du vill äta.

Adressändring

Det är viktigt att vi har rätt adress till dig så att vi kan skicka ut tidningen Barn&Cancer och annan medlemsinformation. Glöm därför inte att anmäla din nya adress om du flyttar.

Enklast anmäler du adressändring genom att skicka e-post till mellansverige@barncancerfonden.se