Träna och yoga hemifrån

Maxa livet kan nu erbjuda alla medlemmar gratis träning online i 3 månader med Yogobe under hela 2021. Här kan du träna yoga, kondition eller styrka var och när du vill.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vi tar hand om oss själva och gör vårt bästa för att upprätthålla våra hälsosamma vanor och rutiner för att bibehålla vår inre balans. För att hjälpa dig kan vi på Maxa Livet nu erbjuda dig gratis yoga och träning online genom våra vänner på Yogobe.com, Nordens ledande digitala destination inom yoga, hälsa och träning.

Genom detta medlemserbjudande har vi sett till att du under 3 månader under hela 2021 får obegränsad tillgång till hela Yogobe’s utbud med över 1800 videos, specialframtagna playlists och utmaningar. Allt innehåll på Yogobe är framtaget tillsammans med många av Nordens ledande experter inom träning och mental och fysisk hälsa. Det är vår förhoppning att du tillsammans med Yogobe hittar en rutin som passar dig och din nya vardag. Med Yogobe tränar du när du vill, var du vill och alltid på dina egna villkor.