Träna och yoga hemifrån

Maxa livet erbjuder gratis träning online med Yogobe i 3 månader. Du tränar när du vill yoga, kondition eller styrka och var du vill, på dina egna villkor.

Genom detta erbjudande har vi sett till att du, under 3 månader, får obegränsad tillgång till hela Yogobe’s utbud med över 1600 videos, specialframtagna playlists och utmaningar. Allt innehåll på Yogobe är framtaget tillsammans med många av Nordens ledande experter inom träning och mental och fysisk hälsa. Det är vår förhoppning att du tillsammans med Yogobe hittar en rutin som passar dig och din nya vardag. Med Yogobe tränar du när du vill, var du vill och alltid på dina egna villkor.

Yogobe erbjuder flera specialframtagna program som också kommer att ingå i ditt medlemskap. Vi på Maxa livet skulle vilja tipsa om framförallt tre program som du kan läsa mer om nedan.

12 veckors stressprogram
Stressrelaterad ohälsa är idag den snabbast växande orsaken till sjukskrivning i Sverige. Detta program för mentalt välbefinnande, framtaget tillsammans med psykologen Mona Drar, har som syfte att ge dig ökad kunskap om vad utmattningssyndrom är, ökad självkännedom och inspiration till att påbörja ett medvetet och långsiktigt inre förändringsarbete.

9 veckors traumaanpassad yoga
Programmet vänder sig till dig som har blivit diagnostiserad med PTSD eller har levt med kronisk stress under en längre period. Men även till alla som vill skapa en ny positiv vana och livsstil genom att fördjupa sig i yoga och få stöd i livet och som stöd till andra terapeutiska insatser. Detta 9-veckorsprogram, framtaget tillsammans med Josefin Wikström och Eleonora Ramsby Herrera, kan hjälpa dig att landa in i kroppen och stunden.

Kom igång med träning
Vi vet alla att träning är bra för oss, men det kan vara väldigt svårt och ta emot att komma igång. Detta program på 8 veckor syftar till att på ett säkert sätt komma igång och lägga en grund för din träning. Genom programmet får du testa klasser med många av Yogobes profiler - kanske hittar du en eller flera favoriter!

Vi på Maxa livet har också skapat en egen profil på Yogobe där vi skapat ett antal playlists för olika behov och situationer. Om du till exempel har sömnproblem, har blivit utmattad eller har svårt att röra dig finns det videos som kan hjälpa dig. Detta för att sänka tröskeln och hjälpa dig komma igång med din onlinepraktik. Spana gärna in vår profil och ett tips är att lägga den som favorit i ditt bokmärkesfält, så att du enkelt kommer åt den när du vill! På vår profil hittar du också under “Favoriter” några av våra favoritvideos som vi gärna vill tipsa om.Vi listar några här nedan:

● Nervsystemet - ångest och oro
● Nervsystemet - nedstämdhet
● Nervsystemet - smärta
● Psykologsnack - trött eller sömnig?