16x9 Image

Seminarium LEVA - inte bara överleva

När livet ändrats kan man behöva stanna upp och orientera sig på nytt för att hitta sin riktning. Det vet kursledaren och psykosyntesterapeuten Charlotte som själv överlevt barncancer och som vuxen tvingats göra just detta. Nu håller hon i kursen som ska hjälpa andra barncanceröverlevare att lättare orientera sig i sina nya liv.

- Detta är ett program för vuxna överlevare av barncancer, säger Charlotte som är psykosyntesterapeut och överlevare av barncancer och som har varit delaktig i att ta fram ett program specifikt för Maxa livets deltagare. Programmet bygger på dels hennes egen kunskap om de psykologiska och själsliga aspekter som man berörs av som vuxen överlevare av barncancer dels den kompetens hon har som utbildad diplomerad psykosyntesterapeut.

"Under fyra dagar i en hälsosam miljö kommer deltagaren få möjlighet att på olika plan utforska, bearbeta och hitta nya vägar för ett ökat psykiskt välmående. Målet är att gå från ”överlevnad” till att LEVA med livsglädje och känsla av mening. Och få vänner för livet i djupa möten."

Charlotte är också ICF certifierad coach, mindfulnessinstruktör och har jobbat med utbildningar i personlig utveckling sedan 2009.

Kursen kommer att hållas på Idöborg som ligger på en underbar ö i Stockholms skärgård.

Inbjudan skickas ut via epost ca två månader innan eventet börjar.