INSTÄLLT: Lust till livet, dig själv och andra

Vad gör livet meningsfullt? Hur hittar och odlar man sin lust egentligen? Hur kan jag lära mig att njuta mer och släppa okunskap, skam och annat som står i vägen för att kunna leva livet ännu mer fullt ut?

Kom på workshop och bolla dessa och dina egna frågor med fokus på närhet, lust, intimitet, sensualitet och sexualitet. Områden i livet som är viktiga men också kluriga för många av oss.

Under förra årets workshop blandades skratt med allvar, frågor med svar och individuella samtal med gruppsamtal om ämnen som många inte haft tillfälle att prata om tidigare.

Mot bakgrund av den erfarenhet vi och deltagarna fick förra året kommer vi även i år att ägna workshopen åt teman som:

  • Lust, självmedkänsla och nyfikenhet
  • Kunskap och medvetenhet om kroppen, med fokus på sexuell njutning och funktion
  • Flirt och attraktion
  • Relationer

Beroende på gruppens önskemål och förutsättningar anpassas innehållet utifrån teori, praktik och upplevelsebaserade samtal.

Kursledare för helgen kommer att vara:

Malin Drevstam

Malin är socionom, leg. psykoterapeut, författare och lärare. Hon driver en privat psykoterapimottagning där hon träffar individer och par som upplever problem och utmaningar inom relationen i allmänhet och sexualiteten i synnerhet. Hon har bland annat en bakgrund som kurator på sex- och samlevnadsmottagningen på Danderyds sjukhus. Utöver sin privata terapimottagning undervisar Malin regelbundet inom sexologi och utvecklingspsykologi på olika universitet och institut och har givit ut två böcker.

Kalle Norwald

Kalle är auktoriserad socionom med grundläggande utbildning i psykoterapi, samt auktoriserad som specialist i sexologisk rådgivning (NACS). Han har sin bakgrund inom socialtjänst, sexualundervisning i grund- och gymnasieskola och som kurator på sex- och samlevnadsmottagning på sjukhus. Kalle har också en privat psykoterapimottagning och dessutom många års erfarenhet av att föreläsa i olika sammanhang. Han har även haft fler efterfrågade workshops med fokus på sex och relationer för personer som lever med hiv.