Lär dig mental styrka

Maxa livet presenterar Olof Röhlanders digitala program i mental styrketräning. Öka din motivation och livskvalitet genom lärorika och inspirerande filmer som utgår ifrån dig och där du är just nu, oavsett förutsättningar.

Syftet med kursen är att du ska få verktyg till att må bättre och fungera bättre genom träning, tips och insikter kring mentala färdigheter. Olof Röhlander har som Licensierad Mental Tränare och före detta elitspelare i bordtennis i många år arbetat med sin egen och andra människors mentala kapacitet, såväl privatpersoner som team och ledare. Olof är idag en av Sveriges mest anlitade föreläsare med mer än 2000 föredrag i bagaget.

Med många personliga exempel kombinerat med konkreta övningar och exempel får du tillgång till Olofs samlade erfarenheter kring det som kallas för mental styrketräning. Kursen ger dig verktyg till att hantera svackor och motgångar, du får ta del av Olofs idéer om hur man sätter upp inspirerande mål, hur du ökar din självkännedom, och blir bättre på att ta kontroll över dina egna mentala processer för att veta bättre vem du är, vad du står för och vart du är på väg.

Kursen är fullspäckad med filmer, metoder, tester och övningar. Du har Olof Röhlander som kursledare genom hela kursen. Du arbetar självklart i din egen takt och i den ordning som passar dig. Varmt välkommen till en givande och rolig kurs.

Hur går det till? 
Vi kommer att skicka ut inloggningsuppgifter till er den 1 december kurserna har ni tillgång till i totalt 4 månader. Om du redan har anmält dig och deltagit i kursen tidigare kan du tyvärr inte göra det igen.

Vad kostar det?
Det är kostnadsfritt för dig som är Maxa livet-medlem. Barncancerfonden står för kursens kostnad.