INSTÄLLT: Upptäck glädjen med maten

Välkommen till en fantastisk möjlighet när Maxa livet arrangerar en hälsohelg med fokus på kost, tillsammans med Anna Ottosson från Foodpowers cancerrehab-program.

I Maxa livet har vi sedan tidigare uppmärksammat kraften i maten, både som en destruktiv och konstruktiv kraft. Att använda mat för att styra sina känslor är lika vanligt som att styra sitt mående. Anna Ottossons syn på maten är möjligheternas, hon vill visa på den positiva kraft som finns i maten, sett ur ett perspektiv av välmående och friskhet. Och kursens fokus kommer att vara på just det, kraften i maten och kraften i den egna kroppen.

Det kommer att bli en speciell helg för dig som vill lära dig mer om matens kraft men också för dig som vågar utmana dina tankar och känslor, dels kring mat men också kring vanor.

Anna Ottosson är en av Sveriges ledande dietister och välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. Hon är författare, föreläsare, bloggare, matentreprenör och expertkommentator inom mat och hälsa. Anna är proffs på smoothies och vilka råvaror som är superstjärnor för kroppen. Läs mer om Anna Ottosson på www.foodpower.se