16x9 Image

Testkör Volvo Pentas motorbåtar

Välkomna in bakom kulisserna på Volvo Pentas topphemliga testcenter för båtmotorer på Krossholmen utanför Göteborg.

Barn som vuxen får prova att ratta/ köra ett antal olika provbåtar med överseende av instruktör. Mat och fika serveras i sjöbodarna på Pentas testcentra.

Tid kl 10:00-14:00.

Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig men antalet platser är begränsat till 30 personer. Vid många anmälningar kommer medlemmar från Göteborgsområdet att prioriteras. 

Ur ett säkerhetsperspektiv är det viktigt att det finns en vuxen på varje mindre barn i sällskapet. Det är flytväst på som gäller när vi rör oss i hamnen och på båtarna. Har ni egna flytvästar vill vi att ni tar med det.

Välkomna med er anmälan senast den 22 augusti.

Anmälan Volvo Penta 2019

Vi har egna flytvästar
Vi behöver låna flytvästar
Vi samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations, insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.