16x9 Image

Prova på ridning i Gråbo

Den 22 september bjuder Göteborgsgruppen in sina medlemmar på en dag med gemenskap och hästar. Både nybörjare och ridvana är välkomna!

Vi samlas på Gråbo ridklubb kl 11:00. Vi börjar med att dela in oss i två grupper. En grupp börjar pyssla om hästarna och sedan ta en ridtur utomhus eller i ridhuset. Den andra gruppen äter en lättare lunch och umgås med varandra under tiden.

När första ridpasset är klart får de som ridit hugga in på maten och gruppen som ätit sin lunch får sitta upp i sadeln. När deras lektion är över får de ta hästarna till stallet och pysslar om dem.

Åldersgräns för ridning är sju år men yngre är välkomna att hänga med i gemenskapen runt omkring och äta lunch. Ange varje deltagares ridvana vid anmälan. 

Ridvana 1: Nybörjare

Du har aldrig suttit på en häst förut, eller endast provat att skritta.

Ridvana 2: Oerfarna och lätt vana ryttare

Du har ridit förut, men för flera år sedan eller tagit enstaka lektioner på ridskola eller turridning. Kan sitta upp och av utan hjälp. 

Ridvana 3: Vana ryttare

Du bemästrar hästen i alla gångarterna, även i terräng. Kan sköta dig själv, sadla och sitta upp.

Varmt välkomna med er anmälan senast den 1 september.

Anmälan

Vi samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations, insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.
Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.