16x9 Image

Pappahelg för Visommist

22-24 november bjuder vi in dig som är pappa och mist ditt barn till en pappahelg på Asia spa i Varberg. En helg i samvaro, samtal och rekreation tillsammans med andra pappor som delar liknade erfarenheter.

Inbjudan vänder sig till medlemmar i Barncancerfonden Västra. Incheckningen är mellan kl 16-18 på fredag eftermiddag och helgen avslutas efter frukost på söndagen. Övernattning i enkelrum. Vi tillbringar helgen på hotellet, besöker spa avdelningen, promenerar vid havet, äter gott och snackar. 

Tack vare generösa givare kan föreningen ta kostnaderna för kost, logi. Resan dit bekostar du själv. 

Vi är två ledare som själva mist barn i cancer med under helgen för att se till att  gruppen får en fin helg tillsammans.

Låter detta som att det är något för dig?

Anmäl er via formuläret så hör vi av oss till dig med mer information cirka två veckor innan pappahelgen. Blir det väldigt många anmälningar kommer du som är A-medlem och och inte är med i någon av föreningen visomistgrupper att prioriteras. Läs mer om medlemskap här.

Ledare för helgen är Patrik Lundin och Johan Nilsson

Välkommen med er anmälan.

Anmälan

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.