16x9 Image

Mammaträff med middag och föreläsning

Göteborgsgruppen välkomnar mammor i Göteborgsområde till en uppfriskande kväll med middag på Göteburgaren och föreläsningen "Omgiven av idioter".

Vi träffas kl 16:50 på restaurang Göteburgaren (Andra långgatan 30) och äter middag och snackar innan föreläsningen. Då vi behöver förbeställa maten anger du vilken hamburgare och tillbehör du önskar vid din anmälan. Välj i menyn - Göteburgarens meny. 

Föreläsningen är på Folkets hus, Draken och börjar kl 18:30. Thomas Erikssons föreläsning bygger på de böcker han skrivit som utgår från DISA/DISC-modellen, som delar in människor i fyra beteendetyper av olika färg. På ett humoristiskt berättar Thomas om hur du kan läsa av och förstå människor i din omgivning. 

Mer om föreläsningen "Omgiven av Idioter" - Thomas Erikson

Thomas Eriksons debutbok "Omgiven av Idioter" har sålts i över 700.000 exemplar och översatts till 26 olika språk. Många, många fler har läst boken som även på senare år fått en bästsäljande uppföljare. Oavsett om du är ny till ämnet, eller om du är en av dessa läsare, är det helt klart att detta är föreläsningen för dig. Läs mer

Anmälan

Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig men då vi har ett begränsat antal platser kommer vi prioritera dig som är A- medlem och inte varit med på någon av våra mammaträffar vid tidigare tillfälle.  Läs mer om medlemskap här.   En avgift på 100 kr tillkommer för de som erbjuds plats och tackar ja. Välkommen med din anmälan senast den 3 februari, vi kontaktar sedan dig efter sista anmälningsdatum med besked om plats.

Anmälan är nu stängd.