pappahelg (720 × 405 px).jpg

En helg för pappor

Den 17-19 november välkomnar vi pappor till samvaro, samtal och rekreation tillsammans med andra pappor som delar erfarenheten av att vara förälder till ett barn med cancer.

Har man ett sjukt barn kan det vara svårt att hitta tid för att ladda sina egna batterier. Därför vill vi bjuda in dig som är medlem i Barncancerfonden Västra och pappa till barn under eller nyligen avslutad behandling på en helg där du bara får vara du.

Vistelsen kommer vara på Öijareds resort i Floda utanför Göteborg. På programmet för helgen står samtal, god mat, olika aktiviteter men även tid för skratt, avkoppling och reflektion. Vi har plats för upp till 10 deltagare och två ledare som ser till att gruppen får en fin helg tillsammans.

Vi samlas på fredag eftermiddag från kl 17 och avslutar efter frukost på söndagen.

Tack vare generösa givare kan föreningen ta kostnaderna för kost, logi och aktiviteter. Resan dit bekostar du själv men vid behov kan vi ordna samåkning ut till Öijared, ange det under övrigt i anmälan.

Har du frågor kan du kontakta Niklas Jönrup e-post niklas.jonrup@barncancerfonden.se

Välkommen med din anmälan!

Anmälan pappahelg 2023

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.