16x9 Image

Hallifonia för syskon

Göteborgsgruppen erbjuder dig som syskon till ett cancerdrabbat barn möjligheten att besöka Hallifoniafestivalen i Varberg i sommar.

För dig som inte känner till Hallifornia, är det en årlig festival på sommaren i Varberg som lockar 40 000 besökare. Festivalen erbjuder bland annat street-, vatten- och actionsporter samt dans, yoga, musik, mat och mycket mer. 

Du som anmäler dig får chansen att besöka festivalen, och samtidigt prova alla aktiviteter som erbjuds. Bland annat får du chansen att testa bland annat skateboard, skimboard, slackline, klättring, longboard, SUP och trampolin. I tillägg, får vi en egen tid i Hallifornias wakeboardpark, där alla deltagare erbjuds personlig coachning. Vare sig det är din första gång du testar någon av dessa sporter, eller om du redan är ett pro, kan vi lova ett riktigt roligt evenemang!

Dessa tider gäller:

19/7 - 21/7  Festivalbesök och prova-på aktiviteter 11-18 varje dag.

22/7  Wakeboardskola 14-18

OBS! För att delta på wakeboardskolan krävs att du är simkunnig.

Aktiviteten vänder sig till sýskon mellan 8-20 år.

Barn mellan 8-14 år behöver ha en förälder eller annan ansvarig vuxen med sig som sällskap. För äldre syskon finns ledare från föreningen tillhands under de tider som anges ovan.

Eventuellt boende, mat och resa får du som deltagare bekosta själv.

Antalet platser är begränsat och barn och ungdomar från Göteborgsområdet kommer prioriteras. 

Anmäl ert intresse för att delta till Ulrica Brindeby på ulrica@b-consulting.se eller 0709149480

Hoppas vi ses!

Hälsningar Göteborgsgruppen