hjärnstark (720 × 405 px).jpg

Föreläsning - hjärnstark med träning när livet välter

Funderar du på hur träning skulle kunna påverka omständigheterna till det bättre när livet har vänts upp och ned? Vilka är fördelarna med fysisk träning och hur kan man få ihop det med allt annat som händer i en småbarns- eller tonårsfamilj som utsätts för cancer?

Vi välkomnar föräldrar till barn med cancer på en kväll med föreläsning, fika och samtal i Hoppets hus.  Syftet med kvällen är att ge dig möjlighet att träffa andra drabbade föräldrar och samtidigt få inspiration att komma igång med fysik aktivitet.

Vi ses i Hoppets hus kl 18:30, lyssnar på Michelles föreläsning till ca 19:30 och avslutar med en enklare kvällsfika och samtal. 

Om föreläsaren Michelle Perciwall 

Michelle är sjuksköterska och mamma till ett barn som tidigare haft leukemi, ALL. När barnen i familjen var 4 och 1 år gamla och det tredje barnet var på väg bestämde hon sig för att börja springa så snart det var möjligt för att försöka må bättre, en resa som slutade i ett maraton 1,5 år senare, och flera till därefter. Hör Michelle berätta om vad som motiverade henne, hur allting började och hur löpning eller annan träning kan ge en känsla av kontroll och gratis endorfiner mitt i mörker och prövningar.

Anmälan

Föreläsningen är kostnadsfri, anmäl dig snarast då vi har ett max deltagantal på 15 personer. Välkommen!

Inställt pga få anmälda, nytt datum kommer till våren!