hjärnstark (720 × 405 px).jpg

Föräldraträff i Hoppet hus - träna för att bli hjärnstark

Har du funderat på om träning kan få dig att må bättre när livet har vänts upp och ner? Och hur lyckas man komma igång med träning när man har ett sjukt barn?

Vi välkomnar föräldrar till barn med cancer på en kväll med föreläsning, fika och samtal i Hoppets hus.  Syftet med kvällen är att ge dig möjlighet att träffa andra drabbade föräldrar och samtidigt få inspiration att komma igång med fysik aktivitet.

Vi ses i Hoppets hus kl 18:30, lyssnar på Michelles föreläsning till ca 19:30 och avslutar med en enklare kvällsfika och samtal. 

Om föreläsaren Michelle Perciwall 

Michelle är sjuksköterska och mamma till ett barn som tidigare haft leukemi, ALL. När barnen i familjen var 4 och 1 år gamla och det tredje barnet var på väg bestämde hon sig för att börja springa så snart det var möjligt för att försöka må bättre. I föreläsningen får du ta del av vad som motiverade Michelle att börja träna mitt i mörker och prövningar.

Anmälan

Föreläsningen är kostnadsfri, anmäl dig snarast då vi har ett max deltagantal på 15 personer. Välkommen!

Anmälan

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.