16x9 Image

Föräldrakväll med middag och föreläsningen "Nycklar till frihet"

Välkomna på en föräldrakväll med middag och föreläsning med Björn Natthiko Lindeblad om vad som verkligen är viktigt i livet.

Göteborgsgruppen bjuder in till denna kväll som börjar på Pustervik vid Järntorget kl 17:00 där vi äter middag och snackar en stund. Sen går vi vidare till Draken, Folkets hus som ligger precis brevid resturangen för att lyssna på Björn Natthiko Lindeblad, Föreläsningen börjar kl 18:30 och håller på till ca kl 21:30.

Om föreläsningen:

Temat för Björns föreläsning är Nycklar till frihet. Vad hjälper oss att leva ett friare liv? Hur kan vi resa genom vårt eget liv med lättare bagage? Vad stärker vår tillit, vår intuitiva sida och vår känsla av samhörighet? Hur står vi stadigare i tillvarons oundvikliga stormar? Hur gör vi för att livet skall kännas mer som en öppen hand, och mindre som en knuten näve?

Efter 16 år som buddhistmunk i både öst och väst, sitter Björn Natthiko på en veritabel skattkista av berättelser och perspektiv kring vad som verkligen är viktigt. Räkna med gott om igenkännande magskratt när han delar vad som funkat, och vad som inte funkat, för honom. Det här är inget föredrag. Ingen föreläsning. Det är på riktigt. Skratt och gråt. Färdkost för själ och hjärta. Ingen kväll blir den andra helt lik. Läs mer om föreläsningen här.

Anmälan

Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig men då vi har ett begränsat antal platser kommer prioriterar A- medlemmar från Göteborgsområdet  Läs mer om medlemskap här.  En anmälan per deltagare.

Anmälan är stängd. Vi kontaktar anmälda via mail.