16x9 Image

Emil i Lönneberga teater i Falkenberg

Häng med Halmstadgruppen på teater och möt familjen Svensson - Emil, lillasyster Ida, pappa Anton, mamma Alma, drängen Alfred, pigan Lina och de andra på gården Katthult i Lönneberga socken i Småland.

Föreställningen bjuder på mycket bus och skratt, men även på sång, dans och musik. En föreställning för hela familjen. Vi laddar upp med kakbuffé innan teaterföreställningen på Sagocafet i Storans Trädgård inne i centrala Falkenberg. 

Vi träffas där kl 15.30 för att äta kakor tillsammans. Vi åker sedan vidare i egen bil till teatern som spelas på "Nya Teatergläntan" som ligger vid Falkenbergs Idrottsplats på Skogsvägen 1.

Föreställningen startar 18.00 och är 2,5 tim inkl paus.

För er som inte vill äta kaksbuffé så träffas vi utanför Nya Teatergläntan ca kl 17.30.

Anmälan er senast den 20 juni. Antalet platser är begränsat, vid många anmälningar kommer A-medlemmar från Halmstadregionen prioriteras. Barn under 3 år medföljer gratis (i knä), behöver ingen biljett. 

Välkomna!

Anmälan

Vill äta kakbuffé innan föreställningen
Vi samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations, insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.
Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.