16x9 Image

Helg på Skara sommarland

Den 8-9 juni 2019 bjuder vi in dig som medlem i Barncancerfonden Västra till en helg med vattenlek och gemenskap på Skara sommarland.

I Skara sommarlands nöjespark finns roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Med 45 st attraktioner - allt från karuseller och lekplatser till gokartbanor och roliga vattenrutschkanor finns möjligheter för en fantastisk helg tillsammans.

Vi erbjuder 2 dagars entré i parken under lördag och söndag samt övernattning i stuga. På lördagkvällen äter vi texmex buffé tillsammans och på söndagen ingår frukost i campingens restaurang.

Alla barncancerdrabbade medlemmar i Västra är välkomna med sin intresseanmälan. Som medlem räknas de som bor på den adress som är registrerad i vårt medlemsregister. Syskon som flyttat hemifrån, mor- och farföräldrar eller kompisar inkluderas inte. Läs mer om medlemskap här.

Vid många anmälningar kommer A-medlemmar att proriteras. Vi lämnar besked om ni kan erbjudas plats efter sista anmälningsdatum. Erbjuds ni plats är deltagaravgiften 100 kr per person (över 1 m).

Resa till och från Skara samt sänglinne ingår ej. 

De stugor vi har reserverat är mellan 12-16 kvm och har plats för upp till 4 vuxna och två mindre barn (i den största stugmodellen). 

Är ni en mindre familj och kan dela stuga med annan familj? Ange det under övrigt i formuläret. 

Välkomna med er intresseanmälan, senast den 2 maj.

Anmälan

Vi samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations, insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.
Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.