16x9 Image

Blåljusdag i Grebbestad

Lördagen den 29 juni träffas vi för en spännande dag med Blåljuskårer både på land, i vatten och i luften.

För femte året i rad har Grebys i Grebbestad bjudit in hela blåljuskåren för att visa upp sina verksamheter, iscensätter räddningsscenarion med mera. Det kommer vara full fart! 

Det är ett evenemang som syftar till att samla in pengar och sprida information om Barncancerfonden Västra. Vi tar tillfället i akt och ordnar en träff för våra medlemmar i NÄLs upptagningsområde.

Vi börjar med gemensam lunch kl 12:00 på Grebys Fisk och Skaldjursrestaurang. Där serveras Brygglunch (dagens varmrätt) samt salladsbuffé och hembakt bröd eller pannkaksbuffé. Välj vad ni önskar vid er anmälan. Träffen avslutas ca kl 16:00.

Därefter är det fritt att strosa runt bland polisbilar, brandbilar, kustbevakning m.fl som kan vara där. Det kommer även vara ”live” räddningssenarion där vi får se hur Blåljuskårerna arbetar.

Varmt välkomna med er anmälan senast den 19 juni.

Har ni frågor? Kontakta Marie Ringhage 070 730 22 25

Hälsningar NÄL gruppen.

Anmälan Blåljusdag i Grebbestad

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.