16x9 Image

Blåljusdag i Grebbestad

Lördagen den 30 juni träffas vi för en spännande dag med Blåljuskårer både på land, i vatten och i luften.

Hela blåljuskåren är inbjuden till Grebys i Grebbestad för att visa upp sina verksamheter, iscensätter räddningsscenarion med mera. Det kommer vara full fart! 

Det är ett evenemang som syftar till att samla in pengar och sprida information om Barncancerfonden Västra. Vi tar tillfället i akt och ordnar en träff för våra medlemmar i NÄLs upptagningsområde.

För mer information om insamlingsevangemanget, gå in på Facebook eventet Blåljusdagen 2018.

Vi börjar med gemensam lunch kl 12:00 på Grebys Fisk och Skaldjursrestaurang. Där serveras Brygglunch (dagens varmrätt) samt salladsbuffé och hembakt bröd eller pannkaksbuffé. Välj vad ni önskar vid er anmälan. Träffen avslutas ca kl 16:00.

Därefter är det fritt att strosa runt bland polisbilar, brandbilar, kustbevakning m.fl som kan vara där. Det kommer även vara ”live” räddningssenarion där vi får se hur Blåljuskårerna arbetar.

Anmälan senast 24 juni.

Varmt välkomna!

Hälsningar NÄL gruppen.

Anmälan Blåljusdag i Grebbestad

Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.