16x9 Image

Sune vs Sune på Bioroy

Vi har abonnerat den anrika biografen Bio Roy på avenyn och välkomnar alla medlemmar i Barncancerfonden Västra på familjebio.

Vi finns på plats från kl 10:30 och har då dukat upp med lite godis och dricka att mysa med till filmen som börjar kl 11:00. 

Om filmen:
När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också, och det är ju verkligen ingen bra start på fyran. Sune måste använda all sin list för att inte Sophie ska lämna honom och välja den nye Sune. Samtidigt känner Håkan att hans storebror håller på att sugas upp i de vuxnas tråkiga värld, pappa Rudolf får en ålderskris och vill säga upp sig för att satsa på musiken och mamma Karin blänger avundsjukt på nya Sunes perfekta mamma och hennes ännu mer perfekta bil. Välkommen till familjen Andersson! Längd 1 h 29 min. 
 
Välkomna med er anmälan senast den 17 februari.

Varma hälsningar Göteborgsgruppen

Anmälan

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.