16x9 Image

Biotajm - Halvdan Viking i Jönköping

Alla medlemmar är välkomna på bio med Jönköpingsgruppen. Vi har salongen för oss själva och visar familjefilmen Halvdan Viking samt bjuder på popcorn och dricka.

Alla ska ha möjlighet att gå på bio med hela familjen, även de familjer som har barn under behandling och som är känsliga för smitta. I samarbete med Filmstaden Jönköping anordnar Barncancerfonden en privat biovisning av filmen Halvdan Viking. 

Om filmen:

Halvdan Viking är ett äventyr för hela familjen baserat på författaren bakom ”Lasse-Majas detektivbyrås” böcker med samma namn. Östbyn och Västbyn har legat i fejd med varandra så länge man kan minnas och det är förbjudet att befinna sig på fel sida av älven som delar de två byarna. En dag i skogen möter Halvdan plötsligt den orädda kungadottern Meia från fiendebyn Väst. Trots att de inte får träffas spirar en oväntad vänskap fram mellan dem. När Västbyn planerar ett anfall på Östbyn förstår vännerna att allt hänger på dem om det ska stoppas i tid. Men har de tillräckligt med mod och list för att göra det? Längd 1.31 h Källa SF bio.

Vi blir insläppta kl. 09.15 och får då möjlighet att fixa popcorn och läsk. Därefter går vi in till vår biosalong och filmen startar runt 09.30. Inga andra gäster finns på plats, och när filmen är slut sitter de andra gästerna i andra salonger och ser på film, på så vis minskar vi smittorisken. Vi hoppas att ni vill mysa, skratta och slappna av framför en film! Varmt välkomna! 

Anmälan är nu stängd.