Biotajm i Jönköping

Alla medlemmar är välkomna på bio med Jönköpingsgruppen. Vi har salongen för oss själva och visar familjefilmen Sune - Best man samt bjuds på popcorn och dricka.

Alla ska ha möjlighet att gå på bio med hela familjen, även de familjer som har barn under behandling och kan vara känsliga för smitta. I samarbete med Filmstaden Jönköping anordnar vi därför en privat biovisning av filmen  Sune - Best Man.

Om filmen:

Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka tillsammans, när Sune plötsligt inser att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik! Ska han välja klassresan tillsammans med stora kärleken Sophie, eller ska han välja sin bästa vän morfar? Sune har svårt att bestämma sig och han väljer både och – eller kanske varken eller.

Samtidigt har Rudolf problem med bruden. Vill morfars nya fru bara åt hans pengar? Och Karin träffar en kärlek från förr som är allt som Rudolf inte är. Välkommen tillbaka till familjen Andersson! Källa: Filmstaden

Vi blir insläppta kl. 09.45 och får då möjlighet att fixa popcorn och läsk. Därefter går vi in till vår biosalong och filmen startar runt kl 10:00. Inga andra gäster finns på plats, och när filmen är slut sitter de andra gästerna i andra salonger och ser på film. Vi hoppas att ni vill mysa, skratta och slappna av framför en film!

Meddela om ni behöver rullstolsplats under övrigt. Låt bara eventuella virus stanna kvar hemma då vi vill att barn som är under behandling skall kunna känna sig trygga att vara med. 

Anmälan är nu stängd.

Varmt välkomna!