16x9 Image

Biotajm - Smallfoot på Röda kvarn

Alla medlemmar är välkomna på bio med Halmstadgruppen. Vi har salongen för oss själva och visar den animerade familjefilmen Smallfoot samt bjuder på popcorn och dricka.

Om filmen:

I år klampar den animerade komedin Smallfoot in på biograferna! Nu vänds den legendariska myten om Bigfoot upp-och-ner när den unga och energiska Yetin plötsligt hittar något som han inte trodde existerade, en människa! Nyheten kring denna ”smallfoot” ger honom berömmelse och kanske finns det nu en chans att få flickan i hans drömmar. Men samtidigt skapar nyheten kaos i det lilla Yeti-samhället över vad mer som kan tänkas gömma sig där ute i den stora vida världen, bortom deras egna lilla snötäckta by. Smallfoot är berättelsen om vänskap, mod och lyckan över att upptäcka nya ting! Det här blir yeti-kul!    Källa: SF bio

Längd 1 timma och 36 min

Välkomna med er anmälan via formuläret.  Vill ni ta med en kompis eller annan nära anhörig går det också bra. Låt bara eventuella virus stanna kvar hemma då vi vill att barn som är under behandling skall kunna vara med. Vi bjuder alla barnen på popcorn och läsk, vuxna får står för egen förtäring.

Vi finns på plats från kl 17:00 filmen börjar kl 17:30

Välkomna!

Anmälan är nu stängd.