16x9 Image

Bio - Röjar Ralf Kraschar internet

Alla medlemmar är välkomna på bio med Halmstadgruppen. Vi har salongen för oss själva och visar den animerade familjefilmen Röjar Ralf Kraschar internet samt bjuder på popcorn och dricka.

Om filmen:

I detta nya äventyr från Disney lämnar Ralph och Vanilja sin spelhall och beger sig in i den outforskade, vidsträckta och spännande internetvärlden, som kanske eller kanske inte kommer överleva Ralfs röjande. Bråkstaken Ralf och hans kompis Vanilja von Sockertopp, båda två från videospelsvärlden, sätter allt på spel när de ger sig ut på ”world-wide-webben” för att leta reservdelar till Vaniljas videospel, Sockerkick. De visar sig vara svårare än de tror och tillsammans måste de ta hjälp av internets invånare för att hitta det de letar efter. Källa SF bio

Välkomna med er anmälan via formuläret.  Vill ni ta med en kompis eller annan nära anhörig går det också bra. Låt bara eventuella virus stanna kvar hemma då vi vill att barn som är under behandling skall kunna vara med. Vi bjuder alla barnen på popcorn och läsk, vuxna får står för egen förtäring.

Vi finns på plats från kl 17:00 filmen börjar kl 17:30

Välkomna!

 

Anmälan

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.