16x9 Image

Bio på Göta Lejon i Götene

Alla medlemmar är välkomna på bio med Skaraborgsgruppen. Vi visar familjefilmen Coco och actionfilmen Black Panther som är från 11 år. Vi har salongen för oss själva och bjuder på popcorn och dricka.

11:00  Disneyfilmen Coco med svenskt tal

Om filmen:
1 tim 45 min Animerat, Äventyr, Komedi, Familj 7 år

Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt. Regi: Lee Unkrich, som även regisserat Toy Story 3.

13:30 Black Panther

Om filmen:

2 tim 14 min Action, Äventyr, Sci-Fi 11 år

Efter händelserna i Captain America: Civil War återvänder T’Challa till sitt hemland, det isolerade, högteknologiska afrikanska landet Wakanda, för att bli dess kung. Men när en gammal fiende dyker upp måste T’Challa, både som kung och Black Panther visa sin styrka. Han dras in i en konflikt som hotar inte bara Wakandas öde, utan hela världen. I rollerna bl a: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Angela Basset, Forest Whitaker och Martin Freeman. 

Lite om åldersgränser:

  • När filmen är tillåten från 7 år så får barn under 7 år följa med i vuxens sällskap.
  • 11-årsgräns innebär att man utan vuxet sällskap på filmen måste fyllt 11 år. Med vuxen är det tillåtet att från 7 års ålder se filmen.

Alla är välkomna men eventuella virus får stanna kvar hemma då vi vill att barn som är under behandling skall kunna vara med.

Anmäl er till e-post skaraborgsgruppen@bcfvastra.se  ange antal personer samt vilken film ni vill se.

Välkomna!