Bio med grab’n go pizza på Göta Lejon i Götene

Lördagen den 27 november bjuder Skaraborgsgruppen medlemmar i Götene med omnejd till en biodag för både barn och tonåringar.

Två filmer kommer att visas;

Kl.14:00-15:45: Ron rör om (åldersgräns: 7 år, barntillåten i vuxet sällskap).

Kl.16:15-17:50: Venom (åldersgräns 15 år, i vuxet sällskap 11 år).

Om ni vill och har möjlighet så är ni välkomna att gå på båda föreställningarna. Mellan filmerna, kl.15:45-16:15, samlas vi vid entrén på Göta Lejon och det bjuds på en enklare pizzabuffé och vi har möjlighet att umgås en liten stund.

Om filmerna: 

"Ron rör om" är berättelsen om Barney, en socialt bortkommen mellanstadiekille, och Ron, hans nya gående, talande och digitalt uppkopplade robot, som sägs vara hans "bästa vän direkt ur lådan". Rons skrattretande funktionsfel, satt mot bakgrund av de sociala mediernas tidsålder, kastar dem ut i en actionfylld resa där pojke och robot kommer underfund med hur härligt krångligt det är med riktig vänskap.

"Venom" är en amerikansk superhjältefilm från 2021. Eddie Brock försöker återupprätta sin karriär genom att intervjua seriemördaren Cletus Kasady, som istället blir värd för symbioten Carnage och som i sin tur flyr från fängelset efter en misslyckad avrättning.

Alla är välkomna men givetvis gäller fortsatt att alla med även lätta sjukdomssymtom stannar hemma. 

Vid frågor vänligen kontakta Gustav Grunselius i Skaraborgsgruppen via mail grunselius@yahoo.com

Anmälan är stängd.