16x9 Image

Årsmöte och föräldrahelg 2020

Varmt välkomna på en helg för föräldrar och unga vuxna medlemmar i Barncancerfonden Västra.

I år kombinerar vi vårt årsmöte med inspiration, tid för samtal umgänge, god mat och övernattning för föräldrar och engagerade unga vuxna (över 18 år) på Nääs Fabriker Hotell & Restaurang i Tollered. Anläggningen ligger vackert beläget precis intill sjön Sävelången i en kulturhistorisk miljö kring en av landets första spinnerifabriker.

Preliminärt program lördagen 28 mars 2020

12:00 Lunch

13:15 Årsmöte

ca 14:00 Inspirationsföreläsning - Peter Åberg

ca 15:00 Fikabuffé  

Under eftermiddagen är det fritt val att besöka hotellets badhus nere vid sjön, gå till gymmet, testa shuffelboard, boule eller ta en promenad i den vackra omgivningen. 

19:15  Middag och underhållning

Övernattning på hotellet samt frukost på söndagen.

Handlingarna till årsmötet 

  • Stadgar
  • Dagordning
  • Årsredovisning - läggs upp här senast den 14 mars
  • Revisonsberättelse - läggs upp här senast den 14 mars
  • Valberedningens förslag till styrelse 2020-2021 - läggs upp här senast 14 mars.

Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast den 28 januari. 

Anmälan

  • Lunch, årsmöte och eftermiddagsfika - är kostnadsfritt för alla aktiva medlemmar.  
  • Middag på kvällen, entre till badhus och övernattning på hotellet - riktar sig till aktiva A och B medlemmar i Barncancerfonden Västra. Kostnad: 300 kronor per person. 

För att räknas som aktiv medlem skall medlemsavgiften för 2020 vara betald. Avi skickas ut per post i slutet av januari. Familjemedlemskap är kopplat till bostadsadress, vilket innebär att särbos behöver två medlemskap. Unga vuxna som flyttat hemifrån skall ha ett eget medlemskap. Läs mer om medlemskap här. 

Observera att varje enskilt deltagare skall göra en personlig anmälan. Vill ni dela rum med någon anger ni den personens namn i den raden men personen behöver även skicka in en egen anmälan. 

Välkomna!

Anmälan årsmöte

Boende
Måltider (Kryssa i de måltider du önskar delta vid)
Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Västras policy vid hantering av personuppgifter.
Jag samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations, insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.
Tack!  Nu kan du trycka på skickaknappen. Obs! Du skall då komma till en tacksida samt få en bekräftelse till den e-post du angivit. Annars har inte anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.