16x9 Image

Föräldrahelg & årsmöte på Arken

Varmt välkomna på denna helg för föräldrar och unga vuxna medlemmar i Barncancerfonden Västra.

I år kombinerar vi vårt årsmöte med inspiration, tid för samtal umgänge, god mat och övernattning på hotellet för föräldrar och unga vuxna.

De som önskar är välkomna att anlända till hotell Arken på fredag eftermiddag/ kväll. Middag serveras då ca 19:00. Det gemensamma programmet börjar på lördagen kl 11:00 med årsmöte. Helgen avslutas efter frukost på söndagen..

Program lördagen 24 mars.

11:00 årsmöte

12:30 lunch

13:30 - 15:30 Inspiration och föreläsning. 

16:00 - 19: 30 Besök i hotellets SPA för de som vill

20:00 Middag

Anmälan: Ange vid er anmälan om ni önskar ankomma på fredag eller lördagkväll samt om ni vill ha en spa- biljett till lördagen. Gör en anmälan per deltagare i familjen.

Kostnad: 300 kr per person samt betald medlemsavgift för 2018.

Anmälan:  Anmäl er gärna så fort som möjligt via formuläret då vi har ett tak på 130 deltagare. Kontrollera att alla fält är ifyllda innan ni klickar på skicka och  titta så att ni får en bekräftelse till den e-post ni angivet. Vi kontaktar er senast den 10 mars med bl. a  betalningsinformation.

Till vårt årsmöte och efterföljande lunch samt föreläsning är alla medlemmar av alla kategorier välkomna. Hotellövernattning med frukost, middag och spa gäller endast för A och B medlemmar över 18 år. Läs mer om medlemskap här. 

Handlingarna till årsmötet finns tillgängliga här senast den 10 mars. Eventuella motioner skall inkomma senast den 24 januari.

Välkomna! 

Anmälan årsmöte

Boende
Måltider (Kryssa i de måltider du önskar delta vid)
Spa -biljett