16x9 Image

Aron Andersson föreläser i Jönköping

”Det handlar inte om vilka förutsättningar man har, utan vad man väljer att göra med dem.” – Aron Anderson Föreningen välkomnar alla som är intresserade att lyssna på Aron Andersson, barncanceröverlevare, äventyrare och inspiratör.

Under en spännande föreläsning med mycket skratt, användbara verktyg och många insikter får du ta del av Arons erfarenhet av att maximera sin potential och nå sina mål, oavsett hinder.

Aron Anderson - Aron är en äventyrare som har rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer för att inspirera andra att kämpa för sina drömmar. Han har deltagit i 4 Paralympics i 3 olika grenar, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 km över Ålands hav, skidat till Sydpolen och genomfört andra utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt. Hans motto är: Ju större mål – desto häftigare resa.  

Läs mer om Aron på hans hemsida.

Efter föreläsningen finns det tid för samtal och fika. Anmäl er senast den 29/9, alla intresserade är välkomna. Vänligen ange ev allergier vid er anmälan. 

Varmt välkomna!

Anmälan till föreläsning Aron Andersson

Vill ni ha fika?
Vad stämmer in på dig?