tgrparis.png

Vill ditt gosedjur följa med till Paris?

Den 8 juli börjar välgörenhetsprojektet Team Rynkeby Göteborg sitt årliga äventyr att cykla till Paris. Nu kan ditt barns gosedjur få följa med på resan.

Team Rynkeby cyklar 130 mil på en vecka till förmån för Barncancerfonden och deras livsviktiga forskningsarbete mot barncancer. Sedan starten 2011 har Team Rynkeby i Sverige samlat ihop 200 miljoner kronor.

Årets resa startar fredagen den 8 juli med att besöka Barnsjukhuset där de släpper upp ballonger och äter glass tillsammans med alla barn och familjer  från Barncancercentrum som vill.

Följer ditt gosedjur med på äventyret kommer de ta bilder och berättar varje dag för dig hur ditt gosedjur har haft det. Detta hjälper dem att trampa vidare och inte ge upp, för det är inget alternativ.  När det skaver och värker kan ditt gosedjur på cykelstyret bli en hjälp och påminnelse till varför de gör detta.

Vill ditt gosedjur följa med? 
Om du vill att ditt gosedjur ska få vara med på världens äventyr skickar du ett epost till Lisanne, så ser de till att hämta upp det dagarna innan avfärd. När de lämnar tillbaka gosedjuret får man också en Eiffeltorn-superpärla till sitt SuperSnöre. Läs informationen som pdf här - Gosedjur till Paris

Kontakta Lisanne på e-post  lisanne.triezenberg@yahoo.com
Glöm inte att följa resan till Paris på Facebook och Instagram där vi heter @teamrynkebygoteborg