16x9 Image

Låna en stuga i sommar

Vill ni uppleva salta bad och bohuslänska klippor i sommar? En generös privatperson vill låna ut sin stuga som ligger strax utanför Strömstad till en barncancerdrabbad familj.

Vi har nöjet att förmedla lån av en fin stuga till en liten familj. Stugan som är på 28 kvadratmeter har fyra bäddar och ligger endast 3 min promenad ner till Lagunens fina badstrand. Även Strömstad ligger på promenadvänligt avstånd, ca 4km.

Veckorna som är avsatta för medlemmar i vår förening är v 26 och 32. 

Uppdatering - 2019-06-14 - stugorna är nu uppbokade men välkomna att maila ert intresse vid ev återbud. 

Läs mer om stugan här: http://www.starebo.n.nu/

Observera att det är självhushåll och att föreningen inte bekostar resor eller omkostnader kring vistelsen. Det är även viktigt att ni ser över egna försäkringar då föreningen inte kan ta ansvar då vi enbart förmedlar stugan. Inga husdjur är tillåtna.

Erbjudandet riktar sig enbart till medlemsfamiljer kategori A dvs familjer med barn under behandling + 24 månader samt familjer som förlorat sitt barn för mindre än 24 månader sedan.)

Ansök snarast via e-post till vastra@barncancerfonden.se  Ange namn, kontaktuppgifter, medlemskategori, samt antal personer. Vi ber er att inte ta direkt kontakt med stugägarna innan ni får besked då förmedling av de veckor vi är tilldelade skall ske via föreningens kansli.

Välkomna med er intresseanmälan!