16x9 Image

Föräldra och -familjeträffar på distans

Nu testar vi nya sätt att mötas och utbyta erfarenheter och börjar med digitala medlemsträffar. För att delta kan ni vara hemma eller på sjukhus, ni behöver bara ha en mobil eller dator. Så välkommen till våra nya mötesplatser!

Behovet hos våra medlemmar av att möta andra barncancerdrabbade är större än någonsin. Då vi på grund av Coronaviruset inte kan träffas fysiskt just nu bjuder vi nu in till digitala mötesplatser med olika tema. Det kan vara allt från föräldrasnack i mindre grupp, walk and talk, eller pyssel för hela familjen. Du eller din familj deltar på mötet via din mobil eller dator och befinner er där ni är - hemma, på sjukhus eller varför inte på en favoritplats utomhus.

Samtalsledarna är en ideellt engagerad medlemmar med egen erfarenhet av barncancer. De har i uppdrag att bjuda in de som är anmälda till videoträffen och vid behov fördela ordet, beroende på vilket tema träffen har. Annars har deltagarna ett gemensamt ansvar att föra träffen framåt. Vill deltagarna boka en tid för uppföljande möte är det upp till gruppen att avgöra själva.

Aktuella tillfällen:

Obs! Nya datum kommer inom kort.

För att delta vid en träff anmäler du/ ni er via formuläret i respektive kalendariepost. Genom anmälan godkänner du/ ni vår integritetspolicy  Någon dag innan mötet får information av samtalsledaren via mail om hur du loggar in till det videoverktyg som används. 

Välkomna!