Följ vår hjältekalender på Instagram

Engagemang är temat i den julkalender som vi i år kommer presentera på föreningens Instagram. Tillsammans med engagerade människor som är viktiga för oss fyller vi varje dag fram till jul med hälsningar och överraskningar.

Verksamheten i vår förening bygger helt på människors engagemang. Året 2020 blev som inte alls som planerat för de eldsjälar som ställt in sig på insamlingsevent eller annan stödverksamhet. Med kreativitet har de funnit nya sätt att göra insatser för våra barncancerdrabbade barn och familjer. Även vår viktiga vårdpersonal har fått ställa om sig för att ge god vård och omsorg under helt nya förutsättningar. Detta engagemang vill vi genom denna kalender lyfta fram och hylla!

Varje dag fram till julafton kommer ha en egen värd som fyller sin lucka med innehåll. Ni kommer få möta en härlig blandning av föreningar, företag, personal eller enskilda personer som med sitt engagemang gör skillnad genom sin insats eller yrkesroll. Tillsammans sprider vi ljusglimtar till medlemmar och följare.

I några av luckorna kommer det även finnas vinster. För att tävla skriver du den kommentar som anges för respektive lucka. En förutsättning för att kunna ta del av vinst är att du är medlem i föreningen och att du är tillgänglig för kontakt via DM på instagram. Lotteriet är öppet så länge inget annat anges i inlägget. Dragning görs på måndagen veckan efter inlägget publicerats.

Vi ses i hjältekalendern den 1-24 december 2020!

Instagram @barncancerfondenvastra