Campa vid havet i sommar

I sommar vill vi ge dig som medlem i Barncancerfonden Västra möjlighet att njuta av salta dopp och bygga fina sandslott vid en av Hallands mest populära och barnvänliga stränder. Välkommen att ansöka om att hyra en stuga på Skrea camping genom oss.

Skrea camping är en camping som passar alla. Den är belägen ett stenkast från havets kant och Skreastrand. Campingen har ca 500 campingplatser samt ett 50-tal stugor.  Här finns alla faciliteter ni kan tänkas behöva för att familjen skall få en riktig "Sunes sommar" tillsammans. Fräscha servicehus, roliga lekplatser, minigolf, poolområde och barnklubben Campis. Mataffär och busshållplats finns inom gångavstånd.

Skrea strand är en 2 km lång sandstrand med höga sanddyner hela vägen. Här hittar du den kända badbryggan som är 250 meter lång och har handikappramp. Sommartid finns ett rikt utbud av kiosker och serveringar.

Stugorna

Barncancerfonden Västra har bokat totalt 20st 6-bäddstugor fördelat under veckorna 29 till 32. Stugorna är fristående men ligger nära varandra på campingen så det finns goda möjligheter för föreningens medlemmar att umgås med varandra om man så önskar. 

Bytesdag är söndagar. Stugorna har en enklare standard och är på 32 m2 med ett loft på 25 m2. På nedre plan finns ett separat sovrum, kombinerat mat och tv rum, samt badrum. En stege upp finns ett sovloft med fyra sängplatser fördelat på två halvor av huset. Stugorna är komplett utrustade för den stora familjen med 6 sovplatser. Tänk på att stugorna hyrs ut för självhushåll. Slutstädning ingår men ni får ta med egna lakan och handdukar mm. I varje period finns en tillgänglighetsanpassad stuga samt en djurvänlig stuga att tillgå, ange behov av detta vid ansökan.

Läs även mer på:

Hyrespriser

Hyrespriserna är subventionerade utifrån vilken medlemskategori ni tillhör. Pris per stuga avser en hel vecka. Slutstädning ingår.

A-medlemmar          2 000 kr

B-medlemmar           4 000 kr

Medlemskategorier

A-medlem: Avser familj eller person med barn under behandling plus 24 månader samt förälder/familjer som förlorat sitt barn för mindre än 24 månader sedan.

B-medlem: Avser familj eller person med barn som avslutat sin behandling och förälder/familj som mist efter 24 månader och för all framtid. Barncanceröverlevare som flyttat till egen bostadsadress.

Med anledning av covid-19

I dagsläget vet vi inte hur det ser ut med smittspridning, eller vilka rekommendationer som kommer att gälla i sommar. Barncancerfonden Västra kommer att följa gällande rekommendationer samt eventuella restriktioner från Folkhälsomyndigheten och regeringen. Det skulle i värsta fall kunna innebära att vi måste avboka stugorna. Du som ansöker ska vara medveten om detta.

Ansökan

Ansökan är stängd. Senast under vecka 14 ges besked om ni kan tilldelas en vecka.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta föreningens kansli. Mejla till vastra@barncancerfonden.se eller ring 031-84 51 03