hafstenresort(720 × 405 px).png

Campa i Bohuslän i sommar

I sommar vill vi ge dig som medlem i Barncancerfonden Västra möjlighet att njuta av natur, spännande aktiviteter och härliga bad med familjen på natursköna Hafsten resort & Camping i Uddevalla. 

Hafsten ligger naturskönt på en halvö mitt i den vackra bohuslänska skärgården. Här finns 370 tomter för husvagn/tält och husbil och 58 stugor. På Hafsten finns det alltid något spännande att göra! En mängd aktiviteter erbjuds på resorten, allt från äventyrsgolf, vandringsleder och elcyklar till ledarledda femkamper, Zipline, bollsporter och höghöjdsbana. Om man vill få omväxling från svalkande havsbad finns ett fint poolområde där man bland annat kan susa ner för den 86 meter långa vattenrutschbanan. På campingen finns dessutom gym och flera restauranger att välja mellan. Välkommen att ansöka om att hyra en stuga på Hafsten Resort genom oss.

Första kvällen under vistelsen bjuder Barncancerfonden Västra på pizzabuffé till hela familjen som ni har möjlighet att boka om ni önskar. Ett fint tillfälle för den som vill att lära känna andra medlemmar. 

Stugorna
Barncancerfonden Västra har bokat totalt 30 st stugor med 4-6 bäddar fördelat under veckorna 26 till 30. Stugorna är fristående men ligger nära varandra på campingen så det finns goda möjligheter för föreningens medlemmar att umgås med varandra om man så önskar.

I stugorna finns alla nödvändigheter för att semestern ska bli bekväm och bekymmersfri. Alla stugor har dusch, WC, täcken, kuddar, kylskåp, frys, kokkärl, porslin, bestick, kaffebryggare och mikrovågsugn.

Bytesdag är söndagar och incheckning sker tidigast 15.00 och utcheckning sker före 11.00. Tänk på att stugorna hyrs ut för självhushåll. Slutstädning ingår men ni får ta med egna lakan och handdukar mm. Det finns ett fåtal djurvänliga stugor, ange önskan om en sådan vid ansökan.

Läs även mer på:
Hafsten Resort
Uddevalla turistinformation (vastsverige.com)

Hyrespriser
Hyrespriserna är subventionerade utifrån vilken medlemskategori ni tillhör. Läs mer om medlemskategorier här Pris per stuga avser en hel vecka. Slutstädning ingår.

A-medlemmar          2 000 kr
B-medlemmar          4 000 kr

Anmälan

Anmälan är stängd.

Frågor?
Har du frågor är du välkommen att kontakta föreningens kansli. Mejla till vastra@barncancerfonden.se eller ring 031-84 51 03