16x9 Image

Barnfotografering på höstlovet

På höstlovet är barn, ungdomar och syskon som vill känna på hur det är att vara fotomodell välkomna till lekterapin på Barnsjukhuset i Göteborg. Vi bjuder på fika.

Tobias Guldstrand som är fotograf kommer till lekterapin tisdagen den 30 oktober och bygger upp sin studio för drop in fotografering mellan kl 13:30-16:00. Ta med ert Supersnöre, favorit gosedjuret, syskon eller ett fotografi på syskon som ni mist och få en fin minnesbild på er från barnsjukhuset.

Lekterapin har öppet som vanligt och vi från föreningen är där och bjuder på fika och samtal om vår verksamhet. Den som vill kan även passa på att träffa terapihunden Svea som gästar i Lydias trädgård. Inbjudan vänder sig till alla barn på sjukhuset så det kan bli lite väntetid.

Fotograferingen är kostnadsfri men eventuella utskrifter få ni bekosta själva. Bilderna får ni högupplösta per e-post. I samband med fotograferingen kommer ni få frågan om vi får lov att använda bilderna i Barncancerfondens medier samt vid ett bildspel på Sjuhärads Barncancergala i Borås den 8 november. Vi blir jätteglada om ni vill dela era bilder med oss men det är helt frivilligt.

Välkomna!