16x9 Image

Samtalsdag: Seneffekter

Nu bjuder föreningen in till ett seminarium om Seneffekter på Hotel Clarion Sign i Stockholm lördagen den 12 oktober kl 10.00 – 15.00. Lunch ingår.

Vad är egentligen Seneffekter?

Visst är det något man kan få efter en cancerbehandling. Men vem får det? Drabbar det alla eller bara de som strålats? Kan man få seneffekter när man har behandlats för ALL? Drabbas man av det om man haft en hjärntumör? Hur yttrar de sig och finns hjälp att få? Kommer de nu eller om tio år? Frågorna är många och jätteviktiga.

Där träffar vi bland annat representanter från

  • Seneffektmottagningen på Sabbatsberg. De berättar om sin verksamhet och vad man kan få hjälp med – och det är mycket!
  • Maxa Livet – hur gör man det? Barncancerfonden startade för några år sedan Maxa Livet för alla över 18 år som har vunnit över sin barncancer. Det är ett glatt gäng som delar samma upplevelser av glädje och sorg, som träffas och pratar om olika viktiga frågor. Maxa Livet erbjuder idag en rad meningsfulla och utvecklande aktiviteter för just unga vuxna. Kom och lyssna!
  • Barncancerfonden Stockholm Gotland – vad gör vi?
  • Har du egna frågor du vill ställa till panelen, hör av dig! Skriv ett par rader i samband med din anmälan!

Anmälan görs senast 6/10 genom att fylla i formuläret nedan och betala in 50 SEK till föreningen. Anmälan är bindande. I och med att vi får betala för alla som anmält sig är det viktigt att du avbokar din plats i god tid. 

Anmälan samtalsdag - Seneffekter

Lista med kryssrutor eller alternativknappar

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! När du har gjort det, SKA det komma upp en tacksida och det skickas också ett bekräftelsemejl till dig. Om det inte gör det, har din anmälan inte gått fram. Kontrollera då om någon uppgift fattas och försök igen.

Varmt välkomna till denna dag – önskar Barncancerfonden Stockholm Gotland!